• تاریخ انتشار : 1402/11/10 - 13:28

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده های پزشکی دانشگاه های محمدیه اندونزی تفاهم نامه همکاری امضا می کنند

جلسه همفکری درباره تدوین توافق نامه بین دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده های پزشکی دانشگاه های محمدیه کشور اندونزی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی؛ این نشست در روز دوشنبه 9 بهمن با حضور دکتر کرامتی معاون بین الملل دانشکده پزشکی، دکتر شریعت رییس اداره جذب و بازاریابی، دکتر محمد اناس معاون دانشکده پزشکی دانشگاه سورابایا محمدیه، دکتر مونداکر معاون امور همکاری های دانشگاه سورابایا محمدیه و کارشناسان معاونت بین الملل دانشکده و دانشگاه در دفتر معاونت بین الملل دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این جلسه با هدف بررسی و تدوین مفاد توافق نامه مشترک، به جزئیات درمورد پتانسیل های همکاری مشترک آینده صحبت شد.
عناوینی مانند برنامه های تبادل دانشجو در مدارس فصلی، وبینارهای آنلاین مشترک، پذیرش دانشجو در دوره های کوتاه مدت، مقاطع تحصیلی مختلف مانند تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ، برنامه تبادل استاد، دعوت از اساتید جهت تدریس، بازدید و همکاری های پژوهشی در این نشست مطرح شد.
در ادامه مقرر گردید تفاهم نامه تنظیم شود و به امضای رییس دانشکده پزشکی و نماینده دانشکده های پزشکی دانشگاه های محمدیه برسد.
  • گروه خبری : معاونت بین الملل,ویژه دانشگاه