جلسه شورای نمایندگان و شورای صنفی دانشکده با دکتر صالحی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه شورای نمایندگان و شورای صنفی دانشکده با دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی و دکتر خدیجه ادبی معاون آموزش پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارشنبه دوم اسفند 1402 برگزار شد.

جلسه مشترک شورای صنفی و شورای نمایندگان دانشکده پزشکی با حضور دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر خدیجه ادبی معاون آموزش پزشکی عمومی، دکتر سعید پورحسن معاون دانشجویی و فرهنگی، سهیل حیدری دبیر شورای نمایندگان و نمایندگان ادوار دانشجویی و نمایندگان شورای صنفی روز چهارشنبه دوم اسفند در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این جلسه وضعیت و مشکلات خوابگاه ها،  اختصاص دستگاه خودپرداز در دانشکده، افزایش ظرفیت اتاق مطالعه گروهی در کتابخانه دانشکده و ... از جمله موارد مطروحه در این جلسه بود.