• تاریخ انتشار : 1403/03/26 - 07:15

جلسه شورای نمایندگان دانشکده با دکتر صالحی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه شورای نمایندگان دانشکده با دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده، دکتر خدیجه ادبی معاون آموزش پزشکی عمومی و دکتر سعید پور حسن معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی چهارشنبه23 خرداد برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، جلسه شورای نمایندگان دانشکده پزشکی با حضور دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر خدیجه ادبی معاون آموزش پزشکی عمومی، دکتر سعید پورحسن معاون دانشجویی و فرهنگی و نمایندگان ادوار دانشجویی روز چهارشنبه 23 خرداد در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.
 پیگیری مصوبات جلسات قبل، اعلام رضایتمندی از آموزشی شدن بیمارستان حکیم،  وضعیت رفاهی و بهداشتی پاویون دانشجویان در برخی بیمارستان ها، از جمله موارد مطروحه در این جلسه بود.

• گروه خبری : معاونت آموزش پزشکی عمومی,معاونت دانشجویی فرهنگی