• تاریخ انتشار : 1403/01/25 - 09:13

برگزاری جلسه دفاع از پروپوزال دانشجوی کارشناسی ارشد رشته یادگیری الکترونیکی

جلسه دفاع از پروپوزال دانشجوی کارشناسی ارشد رشته یادگیری الکترونیکی دانشکده پزشکی با عنوان "طراحی سیستم پشتیبانی از یادگیرنده براساس مدل اتکینز برای درس کارآموزی ترکیبی رشته مدیریت اطلاعات سلامت و بررسی اثربخشی آن بر یادگیری، انگیزه و رضایت دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل" شنبه 8 اردیبهشت برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی جلسه دفاع از پروپوزال سمیه محمدزاده دانشجوی کارشناسی ارشد رشته یادگیری الکترونیکی دانشکده پزشکی با عنوان "طراحی سیستم پشتیبانی از یادگیرنده براساس مدل اتکینز برای درس کارآموزی ترکیبی رشته مدیریت اطلاعات سلامت و بررسی اثربخشی آن بر یادگیری، انگیزه و رضایت دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل" به استاد راهنمایی خانم دکتر مریم اعلا در روز شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 ساعت 13 به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
لینک ورود به جلسه https://www.skyroom.online/ch/virtualtums/virt.sch-thesis.defense می باشد.
لطفا به صورت میهمان وارد شوید و حتما نام کامل خود را وارد نمایید.
  • گروه خبری : یادگیری الکترونیکی,جلسه دفاع,ویژه دانشگاه