دانشکده پزشکی | برگزاری اولین جلسه کمیته فناوری دانشکده پزشکی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/09/18 - 13:40
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اولین جلسه کمیته فناوری دانشکده پزشکی

اولین جلسه کمیته فناوری با تاکید بر ایجاد زیرساخت‌های لازم برای فعالیت نوآورانه اساتید و فراگیران ، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی اولین جلسه کمیته فناوری دانشکده پزشکی روز سه شنبه 18 آذر با حضور دکتر علیرضا استقامتی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر امیرعلی حمیدیه مشاور نوآوری و فناوری دانشکده پزشکی و اعضای کمیته در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر حمیدیه با بیان این که دانشگاه با تاخیر 40 ساله وارد عرصه فناوری شده گفت: در دانشگاه های به روز دنیا به جای توسعه دانشگاه و ساخت و ساز در دانشگاه مراکز نوآوری و فناوری را توسعه داده و تقویت کرده اند.
وی با بیان این که دانشکده پزشکی مانند لوکوموتیو و موتور محرکه است باید در تمام زمینه ها پیشرو و پیشگام باشد، اظهار داشت: تحقق و به عرصه رسیدن تمام پیشرفت هایی تئوریک که در حوزه علوم پزشکی داشته ایم منوط به فناوری است.
دکتر حمیدیه دبیر کمیته فناوری با اشاره به برگزاری اولین جلسه این کمیته گفت: خرد جمعی و استفاده از نظرات و توانمندی اعضا موجب تحقق اهداف کمیته خواهد شد.
وی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه فناوری افزود: «در مرحله نخست، فضاهای بلااستفاده دانشکده شناسایی و بازآفرینی شد و اکنون امکان استقرار ۱۰ هسته فناور وابسته به مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم شده است.»
در ادامه دکتر استقامتی با بیان این که دنیا دائم در حال تغییر است و ورود به موضوع فناوری یک ضرورت انکارناپذیر است گفت: ما باید عرصه و بستر لازم برای ورود اساتید و فراگیران را فراهم کنیم.

  • کد خبر : 311886
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه