• تاریخ انتشار : 1403/07/02 - 07:50

اعلام منابع درسی آزمون دوره تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) 1404

منابع درسی آزمون دوره تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) 1404 به تفکیک رشته تکمیلی و پیش نیاز رشته منتشر شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، هدف از برقراری دوره های تکمیلی تخصصی بالینی پزشکی افزایش مهارتهای عملی و دانش نظری پزشکان متخصص در یک حیطه خاص از رشته پیش نیاز و نیز توسعه دانش در زیر شاخه ها ، در راستای ارتقاء کیفیت خدمات تخصصی و آموزش پزشکی و نیز دستیابی به آخرین یافته های علمی پزشکی است.
در واقع فلوشیپ،آموزش در رشته ایست که از یک سو نیاز به ارائه آموزشهای تکمیلی تخصصی برای ارتقاء مهارت عملی تخصصی در آن رشته وجود داشته و از سوی دیگر ارائه ان در قالب دوره فوق تخصصی معادلی وجود نداشته باشد و متقاضیان واجد شرایط با داشتن مدرک دانشنامه تخصصی پزشکی و پذیرش در آزمون ورودی دوره فلوشیپ، موفقیت در اتمام دوره آموزشی علمی و عملی و موفقیت در ارزیابی پایانی دوره فلوشیپ توسط دانشگاه موفق به کسب گواهینامه این دوره می شوند.طول دوره فلوشیپ 12 تا 18 ماه است.
متقاضیان شرکت در دوره فلوشیپ 1404 میتوانند منابع آزمون را ازاینجا دریافت کنند.

• گروه خبری : معاونت آموزش تخصصی,ویژه دانشگاه
نویسنده