• تاریخ انتشار : 1403/04/02 - 09:39

اخبار کوتاه از کارگاه های برگزار شده در مرکز مهارت های بالینی دانشکده

کارگاه آشنایی با وسایل مدیریت راه هوایی، کارگاه گروه جراحی و کارگاه مهارت های ارتباطی در آخرین هفته خرداد ماه در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، کارگاه آشنایی با وسایل مدیریت راه هوایی بر اساس آخرین الگوریتم ها روز پنجشنبه ۳۱ خرداد  ۱۴۰۳ با شرکت ۲۷ دستیار و ۸ استاد از اساتید بیهوشی به عنوان سخنران برگزار شد.
 برای 40 نفر از دانشجویان کارورزی روز چهار شنبه 30 خرداد از ساعت 8 تا 12 با حضور دکتر کریمیان و  دکتر قاسملویی و 3 نفر از رزیدنت های گروه جراحی برگزار شد .
کارگاه مهارت های ارتباطی در دو روز یکشنبه ۲۷ خرداد توسط دکتر نرگس صالح از ساعت 10 تا 12 در تالار طب تجربی و کارگاه دوم روز سه شنبه 29 خرداد از  ساعت ۸تا۱۲ در مرکز مهارتهای بالینی توسط دکتر فرزانه شیرانی،دکتر فرزانه زارع و دکتر رضا زاهد با 3 بیمارنما و ۸۲ دانشجو  در مرکز مهارتهای بالینی برگزار شد .

• گروه خبری : مهارت های بالینی,کارگاه آموزشی
نویسنده