• تاریخ انتشار : 1403/04/13 - 09:19

9 تا 12 تیرماه، آزمون های گروه معارف برگزار شد

آزمون های گروه معارف اسلامی دانشکده پزشکی در 9 گرایش و ویژه تمام دانشجویان دانشگاه در مرکز جامع آزمون‌های الکترونیک بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، از روز شنبه ۹ تیرماه  تا  سه شنبه  ۱۲ تیرماه 1403 آزمون‌های گروه معارف اسلامی برای تمام دانشکده های دانشگاه (پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، توانبخشی و بین الملل) در مرکز جامع آزمون‌های الکترونیک در مرکز طبی برگزار شد.
این آزمون  در 9 گرایش اندیشه اسلامی 1، اندیشه اسلامی ۲, دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، تاریخ اسلام، متون اسلامی، دانش خانواده، تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی و اخلاق اسلامی در 25 نوبت با حضور مدیر گروه معارف اسلامی دکتر غلامرضا نورمحمدی و کارشناس آزمون مهری ملکی و مسئول دفتر کیانوش کاویانی و  مراقبین تمام دانشکده ها برگزار شد.
به دلیل تعداد زیاد دانشجویان ۲ نوبت آزمون هم در دانشکده پیراپزشکی و پرستاری با حضور کارشناسان گروه معارف اسلامی بیتا باقرزاده و زهرا روزبهانی برگزار شد.

• گروه خبری : معارف اسلامی