• تاریخ انتشار : 1403/05/16 - 07:26

پیام تبریک رئیس دانشکده پزشکی به مناسبت سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی

دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، در پیامی 16 مرداد سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی را تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، در پیامی به دکتر مسعود حبیبی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران سالروز تشکیل سازمان جهاد دانشگاهی را تبریک گفت.
متن پیام به این شرح است:
جهاد دانشگاهی به فرموده مقام معظم رهبری از رویش های اصلی انقلاب است و طی این سال ها به عنوان یک واحد مستقل علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی همواره با اعتماد به دانشجویان، بازوی اجرایی دانشکده پزشکی خاصه در امور دانشجویی و فرهنگی بوده است.
فرارسیدن شانزدهم مرداد سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی با هویت اسلامی که تحقق بخش اهداف انقلاب و مظهر خودباوری است را به شما عزیز فرهیخته و سایر جهادگردان دانشگاهی علوم پزشکی تهران تبریک عرض می نمایم و دوام توفیقات شما خوبان را از درگاه احدیت مسالت دارم.

• گروه خبری : حوزه ریاست