گفت وگوی کوتاه با رئیس موفق بخش قلب بیمارستان شریعتی
دکتر علی عباسی: تحولات بخش قلب، ماحصل شناسایی نقاط ضعف و قوت، برنامه ریزی مدون و همکاری اساتید است
دکتر عباسی، رئیس بخش قلب بیمارستان شریعتی با اشاره به تحقق و اجرایی شدن اهداف از پیش تعیین شده در بخش گفت: راه اندازی کت لب شبانه روزی، راه اندازی فلوشیپ کاردیواونکولوژی و اکو از برنامه های آتی ما خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ دکتر علی عباسی رئیس بخش قلب بیمارستان شریعتی در گفت و گو با روابط عمومی دانشکده پزشکی، با اشاره به قدمت و اصالت این بخش گفت: اولین پیوند قلب کشور در بخش قلب بیمارستان شریعتی انجام شده است و در بسیاری از اقدامات درمانی و آموزشی به عنوان مرجع و پیشرو بوده است.
وی در خصوص تحولات مثبت بخش قلب بیمارستان شریعتی گفت: ما در گام اول با شناسایی نقاط ضعف و قوت و در ادامه کمک کرفتن همزمان از تجربه اساتید پیشکسوت و نیز اضافه شدن افراد جوان با انگیزه و رتبه دار و با برنامه ریزی دقیق مسائل آموزشی و درمانی بر پایه نقاط ضعف و قوت، تهیه و استفاده بهینه از وسایل کمک آموزشی با حمایت مسئولین بیمارستان، به جایگاه فعلی رسیدیم.
رئیس بخش قلب بیمارستان شریعتی با اشاره به جایگاه دانشجویان پزشکی عمومی در بخش گفت: مسئولیت دوره کارآموزی و کارورزی دانشجویان هرکدام مجزا و به تفکیک به هر کدام از اساتید بویژه اعضای هیئت علمی جوان واگذار و یک برنامه مشخص مدون برای طول دوره 15 روزه ی حضور فراگیر در بخش تعریف شد، که طی این برنامه شرکت در درمانگاه، جلسات گزارش صبحگاهی، کلاس و حضور در بخش در قالب سرفصل های مجزا مشخص کردیم که خوشبختانه به صورت کامل اجرایی شد.
دکتر عباسی خاطر نشان کرد: طبق برنامه ریزی انجام علاوه بر ارائه آموزش تئوری و برگزاری کلاس، فاز آموزش عملی نیز برای دانشجویان دوره عمومی طراحی شده و فراگیران سرفصل های مهم طبق کوریکولوم که از لحاظ آموزشی تاکید شده در مرحله بالین و به صورت عملی آموزش می بینند.
وی در تشریح اهداف بخش قلب گفت: در زمینه آموزش های تخصصی و فوق تخصصی و فلوشیپ در یک بیمارستان آموزشی جنرال ظرفیت هایی وجود دارد که بعضا در بیمارستان های تک تخصصی در دسترس نیست و بر این اساس در جهت استفاده حداکثری از امکانات موجود و در راستای تقویت استانداردها و ایجاد ظرفیت های آموزشی جدید مانند دوره فلوشیپ کاردیوانکولوژی برنامه ریزی داریم. همچنین با راه اندازی کت لب شبانه روزی و فعال نمودن کد 247 و راه اندازی فلوشیپ اکو از جمله برنامه های آتی بخش در زمینه توسعه خدمات آموزشی و درمانی خواهد بود.
دکتر علی عباسی در خصوص مدیریت همزمان آموزش به فراگیر و ارائه خدمات درمانی به بیماران گفت: با توجه به تنوع و تعداد بالای بیماران مراجعه کننده به بیمارستان شریعتی، تفکیک بیمارانی که برای انجام کارهای روتین درمانی و تکراری مراجعه می کنند و ارجاع و واگذاری آن به اعضای هیئت علمی درمانی علاوه بر روان تر شدن گردش کار درمانی در بخش و ارائه خدمات بهتر به بیماران، موجب تمرکز بیشتر اعضای هیئت علمی بر مقوله های آموزش فراگیران می شود.
ارسال نظر