پیام دارالفنون دانشگاه علوم پزشکی تهران: نقش پزشک کودکان در رشد و تکامل کودک
دکتر سید حامد برکاتی عضو کارگروه رشد و تکامل دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود در برنامه پیام دارالفنون (تامز تاک) دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه نقش پزشک و مراقب سلامت برای کودک بسیار اهمیت دارد گفت: اولین کاری که برای تکامل کودکان باید انجام داد ارتقای تکامل است، به این معنی که با تمرین به کودک سالم (بدون اختلال) کمک شود تا به تکامل کامل دست یابد.
پیام دارالفنون (TUMS TALKS) دانشگاه علوم پزشکی تهران: ازدواج بهنگام و فرزند آوری
دکتر مهتاب بیات ریزی، مشاور امور خانواده معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود با عنوان «ازدواج بهنگام و فرزند آوری»، خانواده سالم را لازمه تربیت فرزندان موفق و فعال معرفی کرد.
اثر مواد غذایی در تشدید بیماری های مزمن
در مواردی مصرف بعضی از مواد غذایی می تواند باعث تشدید بیماری های مزمن شود و این موضوع نیازمند ارزیابی و تغییر مواد غذایی در شخص می باشد. در این برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS QA) دکتر حامد محمدی، استادیار تغذیه بالینی بیمارستان شریعتی در این مورد توضیح می دهد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران: زردی نوزادان، پیشگیری و درمان
در ویدئو پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمد رضا زرکش فوق تخصص نوزادان و متخصص کودکان، به سوالات رایج درباره زردی نوزادان پاسخ داد و راه های درمان را بیان کرد.
تفاوت و علائم بیماری های آنفولانزا، کرونا و آلرژی و بهترین راه های درمان
در ویدئو پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی و دانشیار بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران به سوالات رایج درباره بیماری های شایع فصل سرما پاسخ داد و تفاوت های آنفولانزا، کووید و آلرژی را بیان کرد.
عفونتهای ادراری، انواع، علل و روشهای درمان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید محمد کاظم آقامیر متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران در هشتمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS QA)، با تشریح انواع مختلف عفونتهای ادراری، روشهای درمان آن را توضیح داد.
تشخیص و درمان بیماری آپنه خواب
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ام البنین پاک نژاد، فوق تخصص بیماری های ریه و مراقبت های ویژه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوازدهمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS QA)، در خصوص بیماری آپنه خواب توضیحاتی را ارائه داد و گفت: آپنه خواب یک وقفه تنفسی حین خواب است، آپنه خواب میتواند افراد در هر سنی از جمله نوزادان و کودکان را تحتتأثیر قرار دهد. آپنه خواب یک تهدیدکننده جدی برای زندگی بهحساب میآید و در بعضی از موارد نیازمند مداخلات سریع درمانی است. یکی از علتهای مهم تصادفات بیماری آپنه خواب است همچنین این اختلال می تواند در درازمدت عامل ایجاد کننده ی یک سری از بیماری ها به حساب آید. تشخیص این بیماری با پلی سومنوگرافی یا تست خواب است که بستگی به شدت این بیماری دارد و بر اساس تشخیص نوع آپنه بیماران تحت درمان قرار می گیرند.
بیماری پارکینسون تشخیص، پیشگیری و درمان
بیماری پارکینسون یک اختلال مغزی است که منجر به لرزش اندامها و سفتی بدن و نیز مشکل در راه رفتن، تعادل و هماهنگی حرکات میشود. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر کورش کریمی یارندی، دانشیار جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران در سیزدهمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS QA)، در خصوص بیماری پارکینسون توضیحاتی را ارائه داد و گفت: بیماری پارکینسون یک بیماری پیش رونده است که در سنین بالا و همچنین در سنین پایین ممکن است اتفاق بیفتد که دارای علائم متعددی مانند لرزش دست، سفت شدن اندام ها و... است که بر این اساس بیماری تشخیص داده می شود. البته تشخیص و درمان ابتدایی این بیماری با متخصصان نورولوژی است و در صورتی که اثر درمان های دارویی از بین برود و یا بیماری پیشرفت کند اقدامات جراحی برای بیمار انجام می شود.