• تاریخ انتشار : 1402/08/22 - 12:31

با حضور معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده برگزار شد؛

جلسه هم اندیشی با دستیاران ارشد تخصصی گروه های بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه هم اندیشی با دستیاران ارشد تخصصی گروهای بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوشنبه 22 آبان 1402 در محل سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، در این جلسه که دوشنبه 22 آبان 1402، با حضور دکتر حجت شیخ مطهر واحدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی، دکتر مهراد عقیلی مدیر اجرائی آزمون ها، دکتر سید امیرحسین جوادی مدیر ارزشیابی و سپیده عبدالملک پور کارشناس مسئول معاونت تخصصی و وفوق تخصصی دانشکده پزشکی در سالن شورای دانشکده برگزار شد؛ موضوعاتی مانند کیفیت غذا و مسائل رفاهی بیمارستانها، محتوای آموزشی، ارزشیابی اساتید، کارانه دستیاران مشکل هماهنگی مشاوره بین بیمارستانی و ... توسط دستیاران مطرح و مورد بحث قرارگرفته شد.
دکتر واحدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی در این نشست از برگزاری جلسات فصلی با دستیاران خبر داد و گفت: در این جلسات می توان موضوعات مورد بررسی را اولویت بندی و پیگیری کرد تا بتوانیم در چهارچوب مشخص اجرائی درصدد حل آنها  برآئیم.
در ادامه دکتر عقیلی در خصوص آزمون ارتقاء و بورد و دکتر جوادی در خصوص موضوعات پژوهشی مباحثی را مطرح کردند.

• گروه خبری : معاونت آموزش تخصصی,ویژه دانشگاه