• تاریخ انتشار : 1402/08/21 - 18:20

در ادامه دوشنبه های علمی کتابخانه دانشکده پزشکی؛

کارگاه آموزشی نگارش حرفه ای ایمیل ششم آذرماه برگزار می شود

به همت کتابخانه و مرکز یادگیری دانشکده پزشکی، کارگاه آموزشی نگارش حرفه ای ایمیل دوشنبه 6 آذر 1402 با حضور دکتر الهام زاهدی، از ساعت 10 تا 12 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ واحد آموزش و توانمندسازی کتابخانه و مرکز یادگیری با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه با موضوع نگارش حرفه ای ایمیل نموده است. این کارگاه 6 آذر 1402 از ساعت 10 تا 12 در محل سایت کامپیوتر گروه بیوشمی با تدریس دکتر الهام زاهدی برگزار خواهد شد.
مبلغ شهریه شرکت در این کارگاه برای اعضای هیئت علمی، دستیاران، دانشجویان پزشکی عمومی، تحصیلات تکمیلی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران سی هزار تومان و سایرین هر جلسه پنجاه هزار تومان خواهد بود که باید با ذکر کد شناسه به شماره حساب ذیل واریز گردد.

شماره حساب نزد بانک ملت
مؤسسه قرض‌الحسنه دانشجویان ایران
5676990020
شماره کارت
6104-3378-3632-6163
شماره شبا
IR 83-0120-0200-0000-5676-9900-20
شناسه واریزی
105884687

داوطلبان شرکت در این برنامه لازم است پس از تکمیل فرم الکترونیک ثبت نام، تصویر فیش واریزی و کارت دانشجویی و یا پرسنلی خود را به ایمیل کتابخانه medlib1316@gmail.com ارسال و حتماً از طریق پیام به شماره واتساپ 02164053454، ثبت‌نام خود را پیگیری نمایند.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با واحد آموزش و توانمندسازی کتابخانه تماس بگیرند.

این کارگاه با هدف توانمندسازی دانشجویان و محققان در برقراری ارتباط مؤثر آکادمیک با اساتید و محققان بینالمللی به بررسی ساختار اصولی ایمیل، رعایت بایدها و نبایدها در نوشتار ایمیل و نیز بررسی انواع ایمیل میپردازد تا با رعایت همه جوانب، توجه مخاطب را جلب و پاسخ مناسب دریافت گردد و با بررسی اشتباهات رایج در بخشهای مختلف ایمیل سعی در اصلاح آنها در میان مخاطبان کارگاه دارد. با توجه به مطالب فوق، اهداف اصلی کارگاه عبارتند از:

- افزایش مهارت‌های نوشتاری انگلیسی به طور کلی

- آشنایی با قالب‌های مختلف ایمیل و به کارگیری زبان‌های کلیدی مختلف برای انواع ایمیل‌ها

- تصحیح اشتباهات رایج - توجه به فرهنگهای مختلف در نگارش ایمیل و برقراری ارتباط مؤثر آکادمیک

نگارش اصولی ایمیل برای نیازهای حرفهای و آکادمیک این دوره منحصر به فرد است زیرا هر بخش نکاتی در مورد نوشتن ایمیلهای حرفهایتر و همچنین نکاتی برای بهبود مهارتهای نوشتاری انگلیسی ارائه میدهد. همچنین دانش متقابل فرهنگی را بهبود ‌بخشیده تا در ارتباطات آکادمیک خود قدرتمندتر و موفق‌تر ظاهر شویم. به فرمتهای مختلف ایمیل پرداخته خواهد شد. با ایمیل‌های معرفی، اطلاعیه‌ها، درخواست‌ها و ایمیل‌هایی که عذرخواهی یا مطلبی را اصلاح می‌کنند، آشنا میشویم. در این دوره شرکت‌کنندگان 4-3 ایمیل را نوشته و اصلاح میکنند تا به خوبی مطالب را درک کنند.

• گروه خبری : کتابخانه,کارگاه آموزشی
جواد استکی