متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/07/22 - 12:34

با حضور مدیر و اساتید گروه، مراسم معارفه دستیاران جدید الورود و تقدیر از دستیاران برتر گروه پاتولوژی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ این مراسم صبح امروز یکشنبه 22 مهرماه در سالن شورا برگزار شد، در ابتدای مراسم دکتر علی عبدالهی مدیر گروه پاتولوژی ضمن خیر مقدم و تبریک به پذیرفته شدگان با بیان این که گروه پاتولوژی از قدیمی ترین گروه های آموزشی دانشکده پزشکی است گفت: دبیر هیات بورد و 40 درصد اعضای بورد رشته پاتولوژی از این گروه هستند ما 7 فلوشیپ و یک برنامه دستیاری داریم.
در ادامه دکتر فهیمه اسدی آملی عضو هیات علمی گروه توضیحاتی در خصوص تاریخچه گروه و بزرگان و اساتید نامدار گروه ارائه کرد و گفت: اساتید این رشته تومان به زیور علم و اخلاق آراسته بودند.
وی خطاب به دستیاران جدید الورود گفت: شما باید بدانید وارث چه میراث گرانبهایی هستید.
در ادامه دکتر حقی آشتیانی استاد پیشکسوت و برجسته گروه نیز با اشاره به پیشینه درخشان گروه پاتولوژی گفت: اساتید و بزرگان این رشته همواره منشاء خدمات برای دانشکده و دانشگاه بوده اند.
در ادامه دکتر مریم ستوده معاون آموزشی و دکتر سیاه بیشته توضیحاتی در خصوص برنامه دستیاری و مسائل آموزشی گروه ارائه کردند.
تقدیر از رتبه های برتر بورد تخصصی پاتولوژی و عکس یادگاری حسن ختام این برنامه بود.
  • گروه خبری : پاتولوژی,معاونت آموزش تخصصی

نظر خود را وارد نمایید: