دانشکده پزشکی | اثر مواد غذایی در تشدید بیماری های مزمن

متن مورد نظر خود را جستجو کنید

اثر مواد غذایی در تشدید بیماری های مزمن

در مواردی مصرف بعضی از مواد غذایی می تواند باعث تشدید بیماری های مزمن شود و این موضوع نیازمند ارزیابی و تغییر مواد غذایی در شخص می باشد. در این برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS QA) دکتر حامد محمدی، استادیار تغذیه بالینی بیمارستان شریعتی در این مورد توضیح می دهد.

کلیدواژه ها
جواد استکی
تهیه کننده:

جواد استکی

تنظیمات پس زمینه