متن مورد نظر خود را جستجو کنید

  • تاریخ انتشار : 1402/07/08 - 12:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 481
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در روزهای آغازین مهر و با حضور اساتید فعال در این طرح؛

جلسه برنامه ریزی طرح استاد همیار در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

جلسه برنامه ریزی طرح استاد همیار با حضور دکتر صالحی سرپرست و اعضای هیئت رئیسه، اساتید همیار دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر علی اکبر زینالو دبیر شورای استاد همیار دانشگاه روز شنبه هشتم مهر ۱۴۰۲ در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، دکتر محمدرضا صالحی سرپرست دانشکده پزشکی با تاکید بر حمایت از فراگیران بویژه دانشجویان نو ورود، به اجرای طرح استاد همیار در دانشگاه اشاره کرد و گفت: یکسال از اجرای این طرح در دانشکده می گذرد و فرصت مغتنمی برای مطالعه این طرح است.
وی افزود: طرح استاد مشاور چند سالی است که در دانشکده اجرا می شود و اخیراً نیز طرح هادی و هدی توسط بسیج دانشجویی اجرا می شود که دانشجویان سال های بالاتر در نقش هادی و راهنما برای فراگیران جدید الورود را راهنمایی می کنند، که با توجه به کثرت فراگیران اجرای همزمان این طرح ها منافاتی ندارد.
دکتر صالحی با اشاره به  ظرفیت اساتید بالینی برای طرح استاد همیار گفت: هستند اساتید بسیاری در گروه های آموزشی بالینی هستند که به ارتباط با دانشجو و استاد همیار علاقه مند هستند و میتوان از این ظرفیت بالقوه نیز استفاده کرد.
در ادامه دکتر علی اکبر زینالو دبیر شورای طرح استاد همیار دانشگاه با تشریح آئین نامه استاد همیار به تعریف وظایف پژوهشی و آموزشی، ارزشیابی استاد توسط دانشجو و... که در این طرح دیده شده است، اشاره کرد و گفت: طرح هادی و هدی که توسط بسیج ارائه می شود تمام مقاطع را پوشش نمی دهد، ما بر آن هستیم که طرح هادی و طرح منتورینگ که در دانشکده اجرا می شوند کنار هم باشند واستاد همیار به عنوان مسئول باشد.
دکتر زینالو از تشکیل کمیته ای متشکل از اساتید در گروه کودکان خبر داد و گفت: 18 نفر از اعضای هیات علمی گروه به فراگیران مقاطع کارورزی و دستیاری مشاوره و راهنمایی می دهند.
وی از تدوین و تالیف کتابچه راهنمای اساتید همیار خبر داد و گفت: تمام اطلاعات به همراه شماره تماس قسمت های مختلف دانشگاه و واحدهای مرتبط با امور دانشجویان در این کتابچه آمده است که بزودی منتشر و در سایت دانشگاه قرار خواهد گرفت.
دکتر فاطمه نبوی زاده مسئول واحد راهنمای تحصیلی دانشکده پزشکی نیز گزارشی از فعالیت های ایین دفتر ارائه کرد و گفت: این دفتر با هدف کمک به دانشجویان در تمام زمینه های آموزشی، پژوهشی، مشاوره و..‌ راه اندازی شده و برای توانمند سازی اساتید کارگاه های اموزشی متعدد برگزار شده است.
وی افزود: اساتید مشاور علاقه مند با استعلام از مدیران گروه ها انتخاب شدند و دانشجویان جدید الورود از همان بد ورود به دانشکده با استاد مشاور و راهنمای خود اشنا می شوند.
در ادامه تعدادی از اساتید همیار و معاونین دانشکده و مسئول بسیج دانشجویی دانشکده نقطه نظرات و دیدگاه های خود را بیان کردند.
نظارت بر وضعیت خوابگاه ها، در دسترس بودن اساتید راهنما و همیار، ارتباط خطی دانشجو با استاد همیار در بدو ورود به دانشگاه از موضوعات ارائه شده در این جلسه بود.
  • گروه خبری : دفتر توسعه آموزش,حوزه ریاست
  • کد خبر : 247238
کلمات کلیدی
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
متن مورد نظر خود را جستجو کنید