• تاریخ انتشار : 1403/03/19 - 06:58

برگزاری دهمین ژورنال باشگاه بین المللی در سلامت دیجیتال به میزبانی گروه سلامت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی تهران

فردا 20 خرداد 1403 ساعت 13 به وقت ایران؛ دهمین ژورنال باشگاه بین المللی سلامت دیجیتال به میزبانی گروه سلامت الکترونیک دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت مجازی در سکوی زوم برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی این جلسه توسط دکتر مهدی شفیعی، متخصص مغز و اعصاب، استادیار و معاون امور علمی دانشگاه علوم پزشکی سبطین با موضوع «توانبخشی عصبی از راه دور: آیا فناوری هوشمند می تواند از دسترسی غیرمتمرکز به درمان با کیفیت پشتیبانی کند؟» به زبان انگلیسی و از ساعت 13 روز یکشنبه 9 ژوئن (20 خرداد 1403) به وقت ایران در بستر نرم افزار زوم برگزار خواهد شد.

• گروه خبری : سلامت الکترونیک,ژورنال کلاب