• تاریخ انتشار : 1402/11/23 - 15:02

نشست مشترک اساتید گروه معارف با رئیس دانشکده پزشکی و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست مشترک اساتید گروه معارف با دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی و حجت الاسلام سید قریشی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، این نشست با حضور دکتر صالحی رئیس دانشکده پزشکی، حجت الاسلام سیدقریشی مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر غلامرضا نورمحمدی مدیر گروه معارف و اعضای هیات علمی این گروه روز دوشنبه 23 بهمن 1402 در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
دکتر محمدرضا صالحی در این دیدار با اشاره به اهمیت حوزه علوم انسانی گفت: تدریس دروس معارف به دانشجویان پزشکی به عنوان طبیبان آینده اهمیت و جایگاه این دروس را دو چندان می کند که نقش و حضور اساتید معارف در این زمینه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در ادامه اعضای هیئت علمی گروه معارف مسائل و دغدغه های خود نظیر ضرورت بازنگری در پرداخت ها، لزوم جذب اعضای هیات علمی، ارائه خدمات آموزشی گروه به کلیه دانشجویان دانشگاه و عدم تناسب تعداد نیروی انسانی با ماموریت های محوله به این گروه از مهم ترین مسائل مطرح شده بود.
  • گروه خبری : معارف اسلامی