• تاریخ انتشار : 1402/03/30 - 09:50

اخبار کوتاه دانشجویی؛

خبرهای کوتاه آموزشی، صنفی و فرهنگی در بسته خبری دانشکده پزشکی

از آخرین مهلت ثبت درخواست انتقالی دانشجویان علوم پزشکی تا اضافه شدن سرویس بازگشت شب از دانشگاه به کوی را در بسته خبری امروز بخوانید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی:

• طبق اعلام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، فرصت ثبت درخواست انتقال و مهمانی دانشجویان علوم‌پزشکی برای نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ روز چهارشنبه ۳۱ خرداد به پایان می‌رسد.
  • طبق اعلام شورای صنفی دانشگاه با توجه به درخواست دانشجویان و با پیگیری‌های صورت گرفته، یک واحد سرویس برگشت از دانشگاه به خوابگاه کوی در ساعت ۲۱ برای ایام امتحانات اضافه شده است که از شنبه مورخ سوم تیرماه در دسترس دانشجویان خواهد بود.
  • شماره صندلی دانشجویان برای شرکت در آزمون‌های گروه معارف اسلامی در سامانه سیپاد بارگذاری شده است. لازم به ذکر است تعدادی از دانشجویان با وجود داشتن شماره صندلی به دلیل غیبت بیش از حد از حضور در آزمون محروم می‌باشند که اسامی این دانشجویان به صورت نامه جداگانه به هر دانشکده اعلام خواهد شد.
  • گروه خبری : معاونت آموزش پزشکی عمومی,معارف اسلامی