• تاریخ انتشار : 1403/02/10 - 15:39

از تشکیل کمیته ترجمان دانش تا لزوم ثبت پایان نامه دستیاران تا 30 خرداد در اولین جلسه رتبه بندی طرح های تحقیقاتی دانشکده پزشکی

اولین جلسه رتبه بندی طرح های تحقیقاتی با ارائه و بررسی 76 طرح برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، اولین جلسه رتبه بندی طرح های تحقیقاتی دانشکده پزشکی با حضور دکتر نیما رضایی معاون پژوهشی دانشکده پزشکی،معاونین پژوهشی گروه های آموزشی و بیمارستان ها و اعضای شورای پژوهشی دانشکده پزشکی با بررسی 76 طرح تحقیقاتی صبح روز دوشنبه 10 اردیبهشت در سالن دارالفنون دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر نیما رضایی ضمن تبریک روز استاد، شان معلمی را ارزشمند دانست و گفت: همه ما تلاش می‌کنیم علمی که آموخته ایم را به دیگران آموزش دهیم.
وی همچنین درگذشت دکتر سمیرا آل سعیدی را تسلیت گفت.
درادامه دکتر آزاده کیومرثی قائم مقام معاونت پژوهشی دانشکده از تحقق ثبت امضای معاونین پژوهشی در اتوماسیون اداری خبر داد و گفت: با پیگیری های مکرر این امر محقق شد.
وی همچنین با تاکید بر ثبت پایان نامه دستیاران تا پیش از آزمون ارتقاء گفت: با توجه به برگزاری آزمون ارتقاء  دستیاران تا ۳۰ خرداد فرصت دارند پایان نامه خود را ثبت کنند.
دکتر کیومرثی از تشکیل کمیته ترجمان دانش متشکل از اساتید و دانشجویان خبر داد و گفت: تمام اساتید و دانشجویان علاقه مند به برنامه های پژوهشی میتوانند در این کمیته عضو شوند.
در ادامه دکتر زهرا زمانی مسئول واحد طرح های تحقیقاتی دانشکده 76 طرح رسیده به معاونت را مطرح و توسط اعضا مورد بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی,ویژه دانشگاه