ارزشیابی درون دانشگاهی گروه آموزش چشم پزشکی بیمارستان فارابی با حضور معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی انجام شد

با حضور دکتر حجت شیخ مطهر واحدی معاون و دکتر سید امیرحسین جوادی مدیر ارزشیابی معاونت آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و شماری از کارشناسان این معاونت، ارزشیابی درون دانشگاهی گروه آموزش چشم پزشکی بیمارستان فارابی انجام شد. برگزاری جلسه با روسا و معاونان آموزشی بخش ها، بازدید از امکانات آموزشی و گفت و گو با دستیاران دوره های تخصصی و تکمیلی از مهمترین موارد این ارزشیابی دو روزه بود. همچنین دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس و معاونان آموزش، پژوهش، درمان و بین الملل بیمارستان فارابی نیز در این فرآیند پاسخگوی سوالات ارزیابان بودند. این بازدید روزهای 18 و 19 دی 1402 انجام شد.

جواد استکی

جواد استکی