• تاریخ انتشار : 1402/03/19 - 01:28

برابر اعلام معاونت آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی

آزمون آزمایشی PMP جهت دستیاران ارشد مقطع تخصص جراحی عمومی پنجشنبه 25 خرداد 1402 برگزار می شود

آزمون آنلاین pmp جهت دستیاران سال های سوم و چهارم دستیاری تخصصی جراحی عمومی پنجشنبه 25 خرداد 1402 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نقل از معاونت تخصصی و فوق تخصصی دانشکده،ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺁﺯﻣﺎﻳﺸﻲ PMP ﺟﻬﺖ ﺩﺳﺘﯿﺎﺭﺍﻥ ﺳﺎﻟﻬﺎﯼ ﺳﻮﻡ ﻭ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺭﺷﺘﻪ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺟﺮﺍﺣﯽ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺭﻭﺯ ﭘﻨﺞﺷﻨﺒه 25 خرداد 1402 برگزار می شود. داوطلبان شرکت در این آزمون می توانند در روز آزمون با مراجعه به نشانی اینترنتی WWW.EPMP.IR بر اساس راهنمای موجود در این پایگاه اینترنتی در آزمون شرکت نمایند. همچینی شماره تلفن 09137900693 (خانم شریفی) جهت راهنمایی و گزارش مشکلات سایت در دسترس خواهد بود.

گفتنی است آزمون PMP (Patient Management Problem) یا مدیریت مشکل بیمار، در واقع یک موقعیت بالینی واقعی را که پزشک با بیمار مواجه می شود را شبیه ‏سازی می‏نماید. در این روش شرکت کننده در آزمون با یک بیمار که اطلاعات محدودی از او دردست می‏ باشد، مواجه شده و باید اطلاعات در دسترس را مورد مطالعه قرار داده و سپس تصمیم گیری نماید که چه اقداماتی برای بیمار بایستی انجام گیرد که ممکن است شامل درخواست یکسری آزمایشات پاراکلینیکی و یا سایر روشهای تشخیص باشد و نهایتاً در رابطه با درمان و اداره بیمار تصمیماتی را اتخاذ می نماید.

• گروه خبری : جراحی عمومی,معاونت آموزش تخصصی,ویژه دانشگاه
عالیه عطایی