• تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 08:16

جلسه دفاع از پروپوزال بیژن آدمی بوکانی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی آموزشی دانشکده پزشکی برگزار می شود

جلسه دفاع از پروپوزال بیژن آدمی بوکانی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی آموزشی دانشکده پزشکی سه شنبه 7 آذر ماه 1402 ساعت 13 برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه دفاع از پروپوزال بیژن آدمی بوکانی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی آموزشی دانشکده پزشکی با عنوان "مقایسه تاثیر آموزش احیای قلبی و ریوی پیشرفته به وسیله شبیه سازها (مانکن ACLS بزرگسال و شبیه ساز EKG مدل ANSIM-12 ) با روش روتین (سخنرانی و نمایش فیلم و عکس) بر دانش و مهارت کارکنان عملیاتی فوریت های پزشکی ارومیه و ماندگاری آن" به استاد راهنمایی دکتر آیین محمدی، سه شنبه 7 آذر ماه 1402 ساعت 13 به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود. لینک ورود به جلسه https://www.skyroom.online/ch/virtualtums/virt.sch-thesis.defense می باشد. لطفا به صورت میهمان وارد شوید و حتما نام کامل خود را وارد نمایید.

• گروه خبری : یادگیری الکترونیکی,جلسه دفاع
جواد استکی