• تاریخ انتشار : 1402/10/23 - 17:31

جلسه دفاع از پایان نامه خانم هانیه رضایی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی آموزشی دانشکده پزشکی برگزار می شود

جلسه دفاع از پایان نامه خانم هانیه رضایی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی آموزشی دانشکده پزشکی دوشنبه 25 دی 1402 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ جلسه دفاع از پایان نامه خانم هانیه رضایی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی آموزشی دانشکده پزشکی با عنوان " بررسی تاثیر بازی وارسازی و خرده یادگیری بر یادگیری و ادراک خودکارآمدی اعضای هیات علمی در موضوع تدریس مجازی اثربخش" به استاد راهنمایی دکتر ریتا مجتهدزاده در روز دوشنبه 25 دی ماه 1402 ساعت 13 به صورت حضوری و مجازی برگزار می شودلینک ورود به جلسه https://www.skyroom.online/ch/virtualtums/virt.sch-thesis.defense  می باشد. لطفا به صورت میهمان وارد شوید و حتما نام کامل خود را وارد نمایید.

• گروه خبری : یادگیری الکترونیکی,جلسه دفاع
جواد استکی