• تاریخ انتشار : 1402/11/01 - 09:23

جلسه دفاع پایان نامه بهنوش تشرفی دانشجوی دکترای تخصصی ژنتیک پزشکی یکشنبه اول بهمن برگزار می شود

جلسه دفاع از پایان نامه بهنوش تشرفی دانشجوی دکترای تخصصی ژنتیک دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران یکشنبه اول بهمن 1402 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دانشکده پزشکی، در این جلسه بهنوش تشرفی دانشجوی دکترای تخصصی ژنتیک از پایان نامه خود با عنوان بررسی ژنتیکی در 15 شجره با بیماری لوکودیستروفی تایید شده توسط MRI با روشWhole Exome Sequencing  و تایید نتایج حاصل در سطح شجره دفاع خواهد کرد. دکتر محمد کرامتی پور بعنوان استاد راهنما هدایت این پژوهش را برعهده داشته است. این نشست از ساعت 13 تا 15 یکشنبه اول بهمن 1402در محل ساختمان قدیم بهداشت، طبقه دوم، کتابخانه گروه ژنتیک پزشکی، کلاس شماره 1 برگزار می شود.

• گروه خبری : ژنتیک پزشکی,جلسه دفاع
جواد استکی