• تاریخ انتشار : 1402/05/04 - 09:34

با انجام مصاحبه علمی-انگیزشی و بررسی رزومه؛

پذیرش غیرمتمرکز دانشجو در دوره کارشناسی ارشد مجازی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی دانشکده پزشکی

گروه یادگیری الکترونیک دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از میان افراد واجد شرایط برای دوره کارشناسی ارشد مجازی یادگیری الکترونیکی دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی به نقل از گروه یادگیری الکترونیکی، دوره کارشناسی ارشد مجازی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی توسط گروه یادگیری الکترونیکی در آموزش پزشکی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می­شود. در کنار پذیرش متمرکز، هر ساله تعداد محدودی از اعضای هیات علمی دانشگاه­های کشور و نیز دانشجویان استعداد درخشان به شیوه غیرمتمرکز در این رشته پذیرش می شوند.

واجدین شرایط شرکت در آزمون:

• اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطابق با برنامه جامع توانمندسازی آموزشی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران صرف نظر از نوع استخدام
  • اعضای هیات علمی سایر دانشگاه­های علوم پزشکی و آزاد اسلامی کشور صرف نظر از نوع استخدام

توجه: اعضای هیأت علمی که در حال حاضر در رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی در یکی از دانشگاه­های علوم پزشکی کشور در حال تحصیل هستند، صرفا پس از پایان تحصیل می توانند برای این رشته ثبت نام کنند.

• دانشجویان دکترای حرفه ­ای (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) مطابق آیین­ نامه برگزاری دوره ترکیبی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی/یادگیری الکترونیکی با رشته­های دکترای حرفه ­ای (توجه: آیین نامه قابل دانلود زیر به رشته یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی نیز تسری یافته است.)

شیوه پذیرش دانشجو: پذیرش دانشجو با انجام مصاحبه علمی-انگیزشی و بررسی رزومه است. افراد واجد شرایط (بر اساس مدارک ارسالی و رزومه) برای مصاحبه دعوت می­شوند. مصاحبه به صورت مجازی همزمان برگزار می­شود.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

1- تکمیل فرم ثبت (لینک فرم در پایین این صفحه است)

2- مدرک احراز شرایط شرکت در آزمون:

الف) تصویر کارت عضویت هیات علمی یا حکم استخدامی (برای اعضای هیات علمی)

ب) گواهی تاییدیه استعداد درخشان بودن برای دانشجویان استعداد درخشان واجد شرایط در رشته های  دکترای پزشکی عمومی، داروسازی عمومی و دندان پزشکی عمومی

3- رزومه (CV) با تاکید بر فعالیت­ های علمی، اجرایی و تدریس مرتبط با حوزه یادگیری الکترونیکی و آموزش پزشکی

4- نامه انگیزشی مبنی بر درخواست برای شرکت در دوره (Letter of interest) با حداکثر 700 کلمه شامل دلایل علاقه به آموزش مجازی، علل و انگیزه شرکت در این دوره، ترسیم دورنمای فعالیت خود در آینده و سابقه آموزشی، پژوهشی، مطالعاتی و تجربیات اثرگذار در حیطه یادگیری الکترونیکی

مهلت ثبت نام و ارسال مدارک: تا تاریخ 22 مرداد ماه 1402

اعلام نتایج بررسی مدارک و رزومه: تا تاریخ 30 مردادماه 1402

مصاحبه مجازی: دوشنبه و سه ­شنبه، 13 و 14 شهریور 1402 از ساعت 9 صبح بر اساس برنامه زمانبندی

توجه: کلیه اطلاع رسانی ­ها از جمله اطلاعات تکمیلی، تغییرات احتمالی، اسامی قبول شدگان هر مرحله و ... فقط از طریق سایت دانشکده پزشکی و گروه یادگیری الکترونیکی انجام شده و به هیچ عنوان برای متقاضیان به طور اختصاصی email یا پیامک یا ... ارسال نخواهد شد؛ لذا تقاضا می­شود متقاضیان محترم اخبار روزآمد مرتبط با آزمون و دوره را از طریق سایت پیگیری کنند.

قبل از ثبت نام، آیین نامه ها  و راهنماهای پایین همین صفحه را مطالعه کرده و در صورت اطمینان از احراز شرایط،

برای ثبت نام اینجا را کلیک یا کد ذیل را اسکن کنید:

شیوه نامه پذیرش غیرمتمرکز گروه یادگیری الکترونیکی

راهنما و منابع علمی آزمون مصاحبه

آیین نامه آئین نامه برگزاری دوره ترکیبی MD-MSc کارشناسی ارشد یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی

برنامه جامع توان مندسازی آموزشی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

• گروه خبری : یادگیری الکترونیکی,ویژه دانشگاه