متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/02/14 - 13:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 131
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه

برگزاری هفتمین جشنواره قدر استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با معرفی 16 استاد برگزیده و 44 استاد منتخب دانشکده پزشکی

هفتمین دوره جشنواره قدر استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با معرفی 16 استاد برگزیده در بخش های مختلف و 44 استاد منتخب گروه های آموزشی با حضور مسئولان دانشگاه و دانشکده 13 اردیبهشت در تالار ابن سینا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ برای هفتمین سال پیاپی جشنواره قدر استاد همزمان با هفته گرامیداشت مقام استاد، هفتمین جشنواره قدر استاد روز شنبه اردیبهشت با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه، دکتر علیرضا استقامتی رئیس دانشکده پزشکی و جمعی از مسئولان و اعضای هیئت رئیسه دانشکده پزشکی، استادان و دانشجویان در تالار ابن‌سینا برگزار شد.

انتخاب اساتید برگزیده کار آسانی نیست؛ همه اساتید ما شایسته‌اند
دکتر سید رضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در آیین گرامیداشت روز استاد و جشنواره «قدر استاد» که شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در تالار ابن‌سینای دانشکده پزشکی برگزار شد، ضمن تبریک این روز به استادان فرهیخته دانشگاه، از برگزارکنندگان مراسم و داوران جشنواره قدردانی کرد و از جایگاه آموزش، نقش استادان، و چالش‌های انتخاب برترین‌ها سخن گفت.

آغاز با تکریم و احترام به اساتید فرهیخته
دکتر رئیس‌کرمی سخنان خود را با درود و احترام ویژه به اساتید حاضر در مراسم آغاز کرد و با بیان اینکه انتخاب استاد برگزیده در دانشکده پزشکی کار ساده‌ای نیست به دشواری‌های انتخاب استاد نمونه در بین مجموعه‌ای از نخبگان آموزشی اشاره کرد و افزود: «واقعاً انتخاب در دانشکده پزشکی، آن هم برای معرفی استاد برگزیده، کار بسیار سختی است. به این دلیل که همه اساتید ما برجسته و ممتاز هستند. ما با دانشجویان پزشکی به‌طور مستقیم در تعامل هستیم و واقعاً بسیاری از اساتید، شایستگی این عنوان را دارند.»
نقش مهم دانشجویان در انتخاب اساتید برتر
دکتر رئیس‌کرمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرآیند داوری و حضور دانشجویان در آن تأکید کرد: «مشارکت فراگیران، چه دانشجویان پزشکی و چه سایر سطوح آموزشی، در انتخاب اساتید، نکته‌ای مثبت و تأثیرگذار است. این افراد بیشترین ارتباط را با اساتید دارند و به همین دلیل ارزیابی‌شان بسیار واقع‌گرایانه‌تر است. این موضوع کار هیئت داوران را تا حدی ساده‌تر می‌کند و باعث می‌شود انتخاب‌ها به واقعیات آموزشی نزدیک‌تر باشد.»

معیارهای آموزشی نیازمند سنجش‌های دقیق‌تر
وی همچنین تفاوت انتخاب در حوزه آموزش و پژوهش را چنین بیان کرد: «در حوزه پژوهش، معمولاً شاخص‌های کمی مشخصی وجود دارد که می‌توان بر اساس آن‌ها افراد را امتیازدهی و رتبه‌بندی کرد. اما در آموزش، بسیاری از شاخص‌ها کیفی هستند و این موضوع داوری را سخت‌تر و دقیق‌تر می‌سازد. به همین خاطر است که انتخاب استاد برگزیده آموزشی، ارزش مضاعفی دارد.»

انتخاب‌ها شایسته و دقیق بوده است
دکتر رئیس‌کرمی با تمجید از فرآیند داوری این دوره اظهار داشت: «من در دقایقی که در این جمع حضور داشتم، برخی از اساتید منتخب را به‌خوبی می‌شناختم، به‌ویژه همکاران ما از بیمارستان‌ها و گروه‌های آموزشی مختلف. انتخاب‌ها واقعاً بجا و شایسته بود و از هیئت داوران بابت این دقت و انتخاب‌های درست، قدردانی می‌کنم.»

ضرورت تقویت تبلیغات و دعوت برای مشارکت بیشتر دانشجویان
دکتر رئیس کرمی همچنین به لزوم حضور پررنگ‌تر دانشجویان در اینگونه برنامه‌ها اشاره کرد و گفت: «شاید ما در دعوت و اطلاع‌رسانی کمی ضعف داشته‌ایم. اگر این کار بهتر انجام شود، دانشجویان بیشتری در این برنامه‌ها شرکت می‌کنند. در نهایت، این اساتید منتخب باید به‌عنوان الگوهای آموزشی و حرفه‌ای در معرض دید دانشجویان قرار گیرند، چرا که آن‌ها از همین الگوها مسیر آینده خود را انتخاب می‌کنند.»

تبریک ویژه به استادان منتخب
در پایان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تبریک دوباره روز استاد گفت: «یک‌بار دیگر این روز گران‌قدر را به همه اساتید بزرگوار تبریک عرض می‌کنم. به استادان منتخب نیز تبریک ویژه می‌گویم. از دانشکده پزشکی و برگزارکنندگان این برنامه ارزشمند، به‌ویژه دکتر استقامتی و دکتر رضایی، بابت این اقدام فرهنگی و علمی قدردانی می‌کنم..»

 حرکت در مرزهای دانش و فناوری و هدایت دانشگاه به سمت ایده آل با بها دادن به اساتید ممکن است
دکتر استقامتی با تبریک روز معلم و با اشاره به اهمیت نامگذاری روزهای خاص در تقویم رسمی کشور گفت: در کنار تجلیل و پاسداشت این روزهای خاص ما به عنوان مسئول و متولی باید در کنار قدردانی های نمادین پاسخگوی نیاز آن بزرگان نیز باشیم. وی افزود: برای مثال 12 اردیبهشت که به نام روز معلم و بزرگداشت مقام استاد نامگذاری شده استدر کنار تجلیل از معلمان باید مشکلات و نیازهای آن ها و به راه حل برون رفت از مشکلات آنها توجه داشته و گوش شنوایی برایشان باشیم.
دکتر استقامتی با اشاره به رابطه مستقیم اساتید دانشکده پزشکی با بخش درمان و سلامت جامعه خاطر نشان کرد: باید نگاه ویژه تری به این حوزه شود و ما نیز به سهم خودمان به عنوان تسهیگلر در کنار اساتید در مسیر ارتقا حرفه ای آنها هستیم.
وی با اشاره به فرایند انتخاب استاد برگزیده گفت: انتخاب استاد برگزیده برای ما کارسختی است اکثرقریب به اتفاق اساتید ما نمونه و برگزیده هستند، انتخاب یک گل در گلزار بسیار سخت است همیشه ما قدردان اساتید هستیم.
وی ادامه داد: نباید تقدیر را به یک روز و یک لوح محدود کرد، بلکه باید بتوانیم نیازهای یک هیات علمی را بتوانیم فراهم کنیم و تمام تلاشمان را برای اساتید که واقعا نمونه هستند بکار بگیریم.
رئیس دانشکده پزشکی تصریح کرد: حرکت در لبه فناوری و هدایت دانشگاه به سمت ایده آل با بها دادن به اساتید ممکن است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمجیدقریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه: با تبریک روز استاد گفت: تمامی رشد و‌پیشرفت ها به علم و عالم ارتباط دارد و مادامی که یک استاد تمام وقت و زندگی خود را صرف علم و آموزش می کند، این مسئولیت مسئولین رو دو چندان می‌کند چرا که باید به فکر معیشت وضعیت علمی و پژوهشی و آموزشی اساتید باشند. وی افزود: 12 اردیبهشت گرامیداشت یک معلم شهید است شهید مطهری که تحولی در اندیشه دینی ایجاد کرد در دوره پهلوی یک معضلی داشتیم به نام جدایی علم و دین که در اندیشه های مطهر این بزرگوار دیدیم که علم و دین از هم جدا نیستند و دوبال پرواز هستند.
وی افزود: تصور جدایی دین و علم در دنیای غرب پیش آمد و دین زدایی کرد در حالی که در قران به عنوان مظهر آموزه های دینی واژه های تفکر، تعقل، شعور و... بسیار بکار برده شده است که اهمیت علم و تفکر را می رساند.
وی ادامه داد: جهان امروز دچار یک غفلت بزرگ است غفلت از افریدگار، اگر عالم به خدای علیم پیوند نخورد مسیر خوشبختی هموار نخواهد بود، خود فراموشی بیماری مهلک قرن حاضر است.

دکتر سعید پور حسن معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده پزشکی و دبیر اجرایی هفتمین جشنواره قدر استاد با بیان این که این مراسم با هدف تکریم اساتید و گرامیداشت مقام استاد و معلمی دانشگاه برگزار می شود توضیحاتی در خصوص فرایند انتخاب اساتید منتخب گفت: در وهله اول پیشنهادات از گروه های آموزشی جمع آوری و پس از بررسی در نهایت در جلسه هیات داوران مطرح و انتخاب می شوند.
وی افزود: اساتید در حیطه های آموزشی( تحصیلات تکمیلی 2 برگزیده، تخصصی و فوق تخصصی3 برگزیده، آموزش پزشکی عمومی3 برگزیده)، پژوهشی(پایه و بالینی هر کدام دو برگزیده) و بخش ویژه( استادجوان، پیشکسوت (بالای 65 سال) و منتخب هیات داوران هر کدام یک برگزیده)، بخش بین الملل یک برگزیده( استاد منتخب فراگیران بین الملل) انتخاب و معرفی می شوند. در مراسم هفتمین جشنواره قدر استاد دانشکده پزشکی، 16 استاد برگزیده فراگیران و ۴4 استاد منتخب گروه های آموزشی معرفی شدند با مشارکت گسترده فراگیران و دریافت بیش از ۲ هزار رأی، فرایند انتخاب اساتید برگزیده در بخش‌های مختلف آموزشی و پژوهشی برگزار شد.
در بخش اساتید منتخب نیز بسته به تعداد اعضای هیات علمی گروه های آموزشی، از هر گروه یک تا سه نفر به پیشنهاد مدیران گروه های آموزشی و با ارزیابی نمرات ارزیابی فراگیران توسط هئیت داوران انتخاب می شوند.
در این دوره از جشنواره در دو بخش با اهدای لوح تقدیر و تندیس از اساتید منتخب و با اهدای مدال منقش به آرم دانشکده پزشکی و لوح تقدیر از اساتید برگزیده قدردانی شد.

متن خوانی یکی از دانشجویان پزشکی و اجرای گروه موسیقی دانشجویی و عکس یادگاری منتخبین و برگزیدگان از جمله بخش های هفتمین دوره جشنواره قدر استاد دانشکده پزشکی بود.

 اساتید برگزیده حیطه پزشکی عمومی
دکتر محمد آیتی فیروزآبادی دکتر آزاده طرفداری دکتر سحر توکلی

اساتید برگزیده حیطه علوم پایه
دکترابوالفضل گلستانی دکتر مریم علیزاده

اساتید برگزیده حیطه تخصصی و فوق تخصصی
دکترحمیدرضا آقایی میبدی دکترعلی لباف دکترمریم مهرپویا

استاد برگزیده حیطه
بین الملل دکتر اصغر قربانی

اساتید حیطه پژوهشی علوم پایه
دکتر اسماعیل ریاحی دکتر حسین قدیری

اساتید پژوهشی حیطه  علوم بالینی
دکتر رضا قلعه تکی دکتر علی کوهی

استاد جوان دکتر سیدامیر میرآتشی

استاد پیشکسوت دکتر منصور ملائیان

استاد برگزیده هیأت داوران دکتر همایون امینی

منتخبین گروه‌های آموزشی بالینی
گروه گوش و حلق و بینی: دکتر امیر آروین سازگار
گروه ارتوپدی: دکتر محمد آیتی
گروه کودکان: دکترالهه ملکان راد و دکتر الهام شاهقلی و دکترمهسا صوتی خیابانی
گروه اورولوژی: دکترحمید ارشدی
گروه بیهوشی: دکتر مژگان رحیمی و دکترافشار اعتمادی آل آقا
گروه پاتولوژی: دکتر مریم ستوده انوری
گروه پزشکی هسته‌ای: دکتر مهرشاد عباسی
 گروه پزشکی ورزشی: دکتر توحید سیف برقی
گروه پوست: دکتر زهرا رضوی
گروه جراحی عمومی: دکترمهرداد صالحی ، دکتر آیدین یعقوبی
گروه جراحی مغز و اعصاب: دکتر مهدی زینلی زاده
گروه چشم‌پزشکی: دکتر هوشنگ فقیهی حبیب آبادی
گروه داخلی: دکترطاهره فایزی ، دکترحرمت رحیم زاده ، دکترسحر کریم پور
گروه رادیوانکولوژی: دکتر فرناز آموزگار هاشمی
گروه رادیولوژی: دکتر هادی رکنی یزدی
گروه روان‌پزشکی: دکتر مهتاب معتمد
گروه زنان و زایمان: دکترفاطمه گلشاهی، دکتر مریم دلدار پسیخانی
گروه طب اورژانس: دکتراحمد عباسیان
گروه طب فیزیکی: دکتر محدثه آزادواری
گروه طب کار: دکترسید اکبر شریفیان
گروه طب سالمندی: دکتر فاطمه سادات میرزاده
گروه عفونی: دکتر آذر حدادی
گروه قلب و عروق: دکتر علی بزرگی و دکترعلی عباسی
گروه نورولوژی: دکتر حامد امیری فرد
گروه پزشکی اجتماعی: دکتر لیلا صدیق
گروه پزشکی قانونی: دکتر مریم رضایی
گروه پزشکی خانواده: دکتر نسیم عبادتی
 منتخبین گروه‌های علوم پایه
 گروه ایمونولوژی: دکتر سمیرا رجائی
 گروه آموزش پزشکی: دکتر مریم علیزاده
 گروه آناتومی: دکتر طیبه رستگار
گروه بیوشیمی: دکتر سلاله امامقلی پور
گروه فیزیک و مهندسی پزشکی: دکتر محمدرضا آی
گروه اخلاق پزشکی: دکتر حمیدرضا نمازی
گروه یادگیری الکترونیک: دکتر آئین محمدی
گروه سلامت الکترونیک: دکتر امیر آتشی
گروه فیزیولوژی: دکتر بهجت سیفی

  • کد خبر : 296596
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه