امروز : پنجشنبه 23 آبان 1398
Rss | صفحه اصلی دانشکده
کارگاه عملی آشنایی با روشهای نوین درمان DUB در بیمارستان زنان برگزار شد
10 11 1390 کارگاه عملی آشنایی با روشهای نوین درمان DUB در بیمارستان زنان برگزار شد

کارگاه آشنایی با روشهای نوین درمان DUB با حضور مهندس Markus Roepke از کشور سوئیس، اساتید گروه زنان وسایر پزشکان امروز 90/11/10 از ساعت 8/30 الی 14 در سالن آمفی تاتر و اتاق عمل بیمارستان زنان برگزارشد.بنابه گزارش روابط عمومی بیمارستان زنان در این کارگاه بعد از تلاوت قرآن مجید دکتر عزیزه قاسمی نژاد معاون آموزشی بیمارستان مبحث خونریزیهای نامرتب، دکتر زهرا رضایی رئیس بخش جراحی بیمارستان بحث اندومتریال ابلیشن با هیستروسکوپی، دکتر فرزانه جعفری دستیار ارشد گروه زنان موضوع فاکتورهای موثر در موفقیت کاواترم را ارائه دادند.همچنین مهندس Markus Roepke در مورد کاربرد دستگاه و مقایسه آن با دیگر روشهای Termal ablation توضیحات جامعی را بیان کرد و درادامه بر روی مولاژ رحم توسط شرکت کنندگان آزمایش شد. سپس کارگاه بصورت عملی در اتاق عمل پایان پذیرفت.

منبع:بیمارستان یاس