امروز : یکشنبه 30 شهریور 1399
Rss | صفحه اصلی دانشکده
28 6 1392 مشاركت بيمارستان جامع زنان در بيمارستان صحرايي شهید عبدالحسینی بمناسبت دهه کرامت

بيمارستان جامع زنان با ارائه خدمات فوق تخصصي در بيمارستان صحرايي شهید عبدالحسینی که توسط بسيج جامعه پزشكي تهران در منطقه کهریزک راه اندازي شده بود، مشاركت کرد.به گزارش روابط عمومي بیمارستان جامع زنان ، اين بيمارستان صحرايي با همكاري بسيج جامعه پزشكي در منطقه کهریزک از 20 ‌تا 21 شهریور به مدت دو روز برپا شد .در آن به همت كانونهای فعال بسيج جامعه پزشكي بيمارستان هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران از جمله بیمارستان جامع زنان با حضور دو پزشک رشته زنان و زایمان و سه پرستاراین مرکز به ارائه خدمات به400بيمار پرداختند و 20 بیمار جهت مراجعات بعدی به این مرکز ارجاع داده شد.

منبع:بیمارستان یاس