امروز : شنبه 3 فروردین 1398
Rss | صفحه اصلی دانشکده
مراسم تكريم و معارفه رؤساي پيشين و جديد بيمارستان جامع زنان برگزار شد
17 8 1393 مراسم تكريم و معارفه رؤساي پيشين و جديد بيمارستان جامع زنان برگزار شد

مراسم تكريم دكتر اكبري اسبق و معارفه دكتر توكلي رئيس جديد بيمارستان جامع زنان"محب ياس" با حضور رئيس دانشگاه و اعضاي هيات مديره موسسه محب برگزار شد.به گزارش روابط عمومي بيمارستان جامع زنان، مراسم تكريم و معارفه رؤساي قبلي و جديد بيمارستان جامع زنان با حضور رئيس دانشگاه، مديران ستادي، مدير بيمارستان، اعضاي هيئت‌علمي، اعضاي موسسه محب، كاركنان بيمارستان روز شنبه هفدهم آبان ماه سال جاري در سالن  آمفي‌تئاتر بيمارستان جامع زنان برگزار شد. به گزارش روابط عمومي بيمارستان جامع زنان مراسم با قرائت قرآن و سرود ملي آغاز شد. در اين مراسم دكتر محقق عضو موسسه محب بحث بیمارستان‌های هيات امنايي، بررسي نقاط قوت و ضعف آن، فراهم كردن بستر مناسب جهت ارائه خدمات بهتر به مراجعين، انتقال ساختمان فعلي به ساختمان جديد، ارتقاي فيلد آموزش و افزايش تعداد مراجعين را مطرح كرد. در ادامه دكتر قاسمي نژاد معاون آموزشي بيمارستان جامع زنان ضمن تشكر از دكتر جعفريان، دكتر اكبري و موسسه محب در خصوص روند موفقیت‌های اين بيمارستان، فعالیت‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی همكاران بيمارستان تربیت دستياران تخصصي و فوق تخصصي توضيحاتي را بيان كرد.سپس دكتر اكبري رييس پيشين بيمارستان جامع زنان ضمن خيرمقدم به‌تمامی حضار از همه اعضاي هيات علمي، پزشكان، كاركنان در جهت ارتقاي كيفيت آموزش، درمان، پژوهش و ارائه خدمت به مردم و رضايتمندي آنان تشكر و قدرداني كرد.پس از آن دكتر توكلي سرپرست جديد بيمارستان جامع زنان"محب ياس" ضمن تشكر از زحمات دكتر اكبري و گروه همراه اظهار داشت كه ما در ادامه مسير جابجايي از راهنمايي و مساعدت‌های ايشان ياري می‌طلبیم. وي در ادامه سخنانش نيروي انساني را به‌عنوان  قلب تپنده، بزرگ‌ترین و بهترين سرمایه‌های بيمارستان دانست. در ادامه برنامه دكتر جعفريان رييس دانشگاه ضمن خيرمقدم و تسليت به مناسبت ايام شهادت اباعبدالله الحسين از زحمات دكتر اكبري، همه همكاران و موسسه محب تشكر كرد، و به حضور فعالانه دكتر اكبري به‌عنوان عضو هيات مديره بيمارستان جامع زنان محب ياس تأکید كرد. وي افزود: بيمارستان جامع زنان در طي ساليان گذشته، موفقيت‌هاي زياد و ارتقاي علمي خوبي را از آن خودكرده است، كه اين زحمات حاصل تلاش‌ها و زحمات دكتر اكبري و مشاركت همكاران اين مركز بوده است.همچنین در موردبازسازی و نوسازي بيمارستان جامع زنان، تحول جديد و الگوي جديد بيمارستان، تغيير ساختاري بيمارستان، نحوه ارائه خدمات درماني، جنرال بودن ساختمان جديد، بحث پژوهش كه بحث مهم هيات علمي است، نقل و انتقالات و ... سخن گفت. سپس حاج‌آقا اعتماديان خير سلامت و عضو محب به راه‌اندازی نهايي بيمارستان در روز 17 ربیع‌الاول اشاره كرد. در پايان نماينده دستياران زنان بابیانی شيوا از زحمات بی‌دریغ دكتر اكبري استاد نمونه تشكر كرد.مراسم با اهدا لوح يادبود از سوي رييس دانشگاه، اعضاي هيات علمي، دستياران، همكاران بيمارستان و موسسه محب و اهداي احكام جديد به اعضا به پايان رسيد.

منبع:بیمارستان یاس