امروز : یکشنبه 30 شهریور 1399
Rss | صفحه اصلی دانشکده
19 6 1392 دکتر خدیجه ادبی دستیار بیمارستان جامع زنان در امتحانات دانشنامه تخصصی رتبه سوم کشوری را از آن خود کرد

امتحان دانشنامه تخصصی که طی دو مرحله کتبی و شفاهی (آسکی) برگزار شد، دکتر خدیجه ادبی دستیار تخصصی بیمارستان جامع زنان توانست رتبه سوم کشوری را کسب نماید.این گزارش می افزاید در امتحانات بورد تخصصی که در شهریور ماه سال جاری برگزارشد، 6 دستیار تخصصی از بیمارستان جامع زنان معرفی شدند که از میان آنان دکتر خدیجه ادبی موفق به کسب رتبه سوم در سراسر کشور شد.این موفقیت را به این عزیزان تبریک گفته و برای تمامی آنان آرزوی سلامتی و توفیق در عرصه های مختلف علمی – اجتماعی را از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.

منبع:بیمارستان یاس