امروز : یکشنبه 19 مرداد 1399
Rss | صفحه اصلی دانشکده
5 9 1398 انتصاب دکتر نسیم شکوهی به سمت معاون آموزشی مجتمع بیمارستانی یاس/ قدردانی دکتر داوری از زحمات دکتر شیرین نیرومنش

حذف
تک ستونه
حذف
ویرایشگر متن

متن حکم به شرح ذیل است:

سرکار خانم دکتر نسیم شکوهی
استادیار محترم دانشگاه

با سلام و احترام،
با عنایت به مراتب تعهد و سوابق ارزشمند علمی و اجرایی و توانمندیهای سرکارعالی و پیرو هماهنگی بعمل آمده با معاون محترم آموزشی دانشگاه بدینوسیله ابلاغ انتصاب شما بعنوان  معاون آموزشی بیمارستان  اعلام میدارم.
  امید است با اتکال به خداوند قادر متعال و بهره مندی از مشارکت فعال کلیه اعضای محترم هیأت علمی در توسعه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی بیمارستان نهایت تلاش خود را مبذول و ثمره آن ارتقای توان علمی اعضای محترم هیأت علمی و کلیه فراگیران باشد.
توفیقات سرکارعالی را در انجام وظایف محوله آرزومندم.

دکتر فاطمه داوری تنها
رئیس مجتمع بیمارستانی یاس

رئیس مجتمع بیمارستانی یاس با تقدیم لوحی از زحمات دکتر شیرین نیرومنش تقدیر و تشکر به عمل آورد متن تقدیر به شرح ذیل است:

سرکار خانم دکتر شیرین نیرومنش
استاد ارجمند
با سلام و احترام
لازم می دانم از تلاش ها و خدمات ارزشمند سرکارعالی در زمان تصدی معاونت آموزشی که نتایج پرباری داشته است و از  اینکه در این سالها با دقت ، دلسوزی و مسئولیت پذیری در راستای ارتقاء سیستم آموزشی  تلاش نموده اید تقدیر و تشکر می نمایم.
از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت دارم و به پاس تجلیل از زحمات خالصانه سرکارعالی  این لوح سپاس را تقدیم می نمایم.
دکتر فاطمه داوری تنها
رئیس مجتمع بیمارستانی یاس