امروز : یکشنبه 30 شهریور 1399
Rss | صفحه اصلی دانشکده
22 7 1392 جلسه بحران و حوادث غیر مترقبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان جامع زنان برگزار شد

جلسه بحران معاونت درمان به میزبانی بیمارستان جامع زنان با حضور آقای برکتی مدیر بیمارستان، دکتر کسانی، دکتر احمدی رییس جدید واحد بحران و بلایا، دبیران کمیته های بحران بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران و اعضای کمیته بحران بیمارستان جامع زنان امروز بیست و دوم مهر در skill lab برگزار شد.بنابه گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع زنان آقای دکتر کسانی ضمن معرفی دکتر احمدی بعنوان رییس جدید واحد بحران و حوادث غیر مترقبه در خصوص اهمیت مدیریت بحران در بیمارستانها به بحث پرداخت. سپس نظرات اعضای دبیران کمیته در مورد فعالیتهای جلسه بحران در بیمارستانها و مشکلات موجود مطرح شد.

منبع:بیمارستان یاس