امروز : پنجشنبه 23 آبان 1398
Rss | صفحه اصلی دانشکده
تبریک مدیربیمارستان زنان به مناسبت روز کارمند
3 6 1390 تبریک مدیربیمارستان زنان به مناسبت روز کارمند

آقاي بركتي مدير بيمارستان زنان، روز کارمند رابه همه کارمندان بخصوص دانشگاهیان وهمكاران بيمارستان زنان تبریک گفت.روز کارمند، تجلیل ازانسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. ازاین رو، سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور بکوشیم.در این روز گرانقدر یادی می کنیم از رییس جمهور شهیدمان رجایی بزرگ :باید مغزهای خود را از اینکه تنها مستخدم دولت باشیم و پشت میز بنشینیم خالی کنیم و برگردیم به اینکه، انسانیت انسان در رابطه با کار به وجود می آید. انسان می تواند به وسیله کاری که انتخاب می کند خالق خود باشد. (شهید رجایی اسفند 1359)

منبع:بیمارستان یاس