امروز : یکشنبه 30 شهریور 1399
Rss | صفحه اصلی دانشکده
برگزاری مراسم تقدیراز کارمندان بیمارستان جامع زنان
16 6 1392 برگزاری مراسم تقدیراز کارمندان بیمارستان جامع زنان

درمراسم روز کارمند که باحضوررییس و مدیر بیمارستان درسالن آمفی تاتربیمارستان جامع زنان برگزارشد ازکارمندان نمونه این بیمارستان تقدیر بعمل آمد.بنابه گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع زنان ، درمراسم تقدیرازکارمندان این بیمارستان که باحضوررئیس، مدیر، اساتید، مدیره پرستاری، رییس اموراداری وسایرپرسنل برگزارشد، پس از تلاوت قرآن وپخش سرود ملی ایران مدیر بیمارستان آقای برکتی ضمن تبریک به کارمندان از این عزیزان تقدیر و تشکرکرد. درادامه برنامه بمنظور طرح تکريم ارباب رجوع به همکاران به اسامی آقایان: افشار عزیزی، محمدجواد کرمی، محمدرضا محمدی، سیدصادق چالیک و محمدعلی یوسفی پیردهی خانمها: فرزانه مجاوری، حمیرا قاضی، طیبه وزیری، ناهید وفایی، اکرم فکری، اکرم بخشی، سمیرا رضاقی، لیلا منیعی، زهرا حسینی و ربابه تکلو بیغش لوح وجوایزی اهداء شد.مراسم باپذیرایی از میهمانان به پایان رسید.

منبع:بیمارستان یاس