امروز : چهارشنبه 22 آبان 1398
Rss | صفحه اصلی دانشکده
برگزاری اولین جلسه هیئت مدیره موسسه غیرانتفاعی محب بیمارستان جامع زنان
26 7 1390 برگزاری اولین جلسه هیئت مدیره موسسه غیرانتفاعی محب بیمارستان جامع زنان

اولین جلسه هیئت مدیره موسسه غیرانتفاعی محب بیمارستان جامع زنان امروز سه شنبه 26/7/90 با حضور دکتر اکبری رئیس بیمارستان، آقای برکتی مدیر بیمارستان، دکتر قاسمی نژاد معاون آموزشی، روسای بخشها، خانم ابراهیم طاری مترون بیمارستان، آقای دکتر مسعود اعتمادیان، آقای جراحی، آقای یزدانی، آقای مهندس مستاجران، آقای موذن، آقای معتمد، آقای علی اعتمادیان ازساعت 7 صبح الی 10 در sklill lab بیمارستان زنان برگزارشد. بنابه گزارش روابط عمومی بیمارستان زنان در این نشست بعد از تلاوت قرآن کریم وخیر مقدم ، گزار شاتی در خصوص اقدامات انجام شده از کلنگ زنی وشروع پروژه از اسفند 89 و مراحل مختلف پیشرفت پروژه تاکنون و همچنین گزارشات پیمانکار، ثبت موسسه واهداف آن، تبیین ظرفیت قانون مدیریت خدمات کشوری در اداره بیمارستان، ارائه نظرات وراهکار توسط اعضای هیات مدیره ، جمع بندی و استراتژی آینده ارائه شد. به لطف الهی و تلاش دست اندرکاران کلیه مراحل ساخت طبق برنامه زمان بندی شده انجام شده وهمچنان ادامه دارد.در این جلسه از سوی شرکت محب درخواست شد که روسای بخشها و اساتید بیمارستان نقطه نظرات خود را در جهت بهبودی پروژه ساخت در خدمات رسانی بهینه به بیماران ارائه دهند. و جلسه طی بازدید از پروژه و در VIP کارگاه پایان پذیرفت واز این پس مقرر شد دوشنبه اول هر ماه ساعت 30/6 صبح جلسه ماهیانه در VIP کارگاه برگزارشود.

منبع:بیمارستان یاس