برگزاری آخرین جلسه EFQM در بیمارستان زنان
18 11 1390 برگزاری آخرین جلسه EFQM در بیمارستان زنان

آخرین جلسه EFQM با حضور دکتر اکبری رئیس بیمارستان، آقای برکتی مدیر بیمارستان، خانم ابراهیم طاری مدیره پرستاری، خانم گلی کناری سوپروایزر آموزشی و سایر مسئولین بیمارستان، آقای دکتر کسانی و آقای مهندس محتشم از ساعت 9/30الی 13 در سالن آمفی تاتر برگزارشد.به گزارش روابط عمومي بيمارستان زنان در اين جلسه آقاي دكتر كساني در خصوص اعلام برنامه هاي سال آينده، سال آينده سال سرنوشت ساز خواهد بود نظام اعتبار بخشي در بيمارستان حاكم مي شود.، ارزشيابي توسط دانشگاه هاي ديگر انجام مي شود.، هدف دانشگاه علوم پزشكي تهران جزء صد دانشگاه دنيا قرار بگيرد.، نگاه حاكميت باليني و EFQM ، بيمار محوري و ويژگيهاي سازمان متعالي، تشريح خصوصيات و ويژگيهاي سازمان متعالي، نشاط، سرزندگي و شادماني سازمان، نظم و انضباط كه از مهمترين فاكتورهاست و تعصب كاركنان سازمان به سخنراني پرداخت.در انتهاي جلسه نيز آقاي محتشم در مورد تعهد مديريت، آموزشي، خودارزيابي و پروژه هاي بهبود توضيحاتي را بيان كرد.

منبع:بیمارستان یاس