امروز : پنجشنبه 23 آبان 1398
Rss | صفحه اصلی دانشکده
بازدید وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه از پروژه ساختمانی بیمارستان جامع زنان
24 8 1390 بازدید وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه از پروژه ساختمانی بیمارستان جامع زنان

همزمان با عید سعید غدیرخم، دکتروحید دستجردی، دکتر لاریجانی و تیم همراه با حضور مسئولین بیمارستان زنان از پروژه ساختمان جدید بیمارستان جامع زنان بازدید کردند.بنابه گزارش روابط عمومي بيمارستان زنان صبح امروز سه شنبه 24 آبان ماه 90مصادف با عید ولایت وامامت، دکتروحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، دکترلاریجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر امامی رضوی معاون وزیر بهداشت ، دکتر بیگلرمعاون توسعه مدیریت وبرنامه ریزی منابع دانشگاه، دکترمحمدپورمعاون درمان دانشگاه از پروژه در حال ساخت بیمارستان جامع زنان بازدید کردند.بنابراین گزارش،دراین بازدید که دکتر اکبری رئیس بیمارستان وآقای برکتی مدیر بیمارستان، خانم ابراهیم طاری مترون، آقای عمرانی سرپرست امور اداری و جمعی دیگرازمسئولین بیمارستان آنان را همراهی می کردند، دکتر اکبری بعداز تبريک عید سعید غدیر خم وخوشامد گويي هیئت بازدید کننده، به سوالات وزیر بهداشت درخصوص روند پیشرفت پروژه پاسخ داد.وی در ادامه سخنان خود ابراز خرسندی کرد که به لطف الهی و در زمان وزارت دکتر وحید دستجردی شاهد افتتاح پروژه رادیوتراپی دراین بیمارستان باشیم. دکتر دستجردی وزیر بهداشت نیز در پایان این بازدید ضمن ابراز رضایت از روند روبه رشد پروژه ابراز امیدواری کرد که هرچه زودتر شاهد پایان یافتن ساخت این پروژه درمانی باشیم.

منبع:بیمارستان یاس