امروز : دوشنبه 18 آذر 1398
Rss | صفحه اصلی دانشکده
16 6 1390 بازدید رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علوم پزشکی تهران از کتابخانه بیمارستان زنان

دکتر جامعی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علوم پزشکی تهران از کتابخانه بیمارستان جامع زنان بازدید کرد.به گزارش روابط عمومی بیمارستان زنان ، دکتر جامعی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه طی بازدید از کتابخانه بیمارستان درجریان روند کاری این مجموعه قرار گرفت.در این بازدید که با حضور دکتر اکبری رئیس بیمارستان ، آقای برکتی مدیر بیمارستان ، دکتر غفار نژاد عضو هیئت علمی بیمارستان ، خانم اسلامی معاونت کتابخانه مرکزی ، خانم خندان مسئول کتابخانه و آقای عادل هندیجانی فرد کتابدار انجام شد ، توضیحات لازم از قسمت های مختلف شامل سالن مطالعه ، سایت ، مجموعه منابع ، مخزن کتاب ، Skill lab و پژوهش ، مواد دیداری و شنیداری توسط همکاران ارائه شد.در این بازدید دکتر جامعی ضمن قدردانی از کتابداران از اهتمام و توجه رئیس و مدیر بیمارستان به کتابخانه تقدیر و تشکر کرد و کتابخانه بیمارستان را یکی از افتخارات این مجموعه دانست.در جلسه ای که در پایان بازدید صورت گرفت آقای برکتی مدیر بیمارستان ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی در خصوص تغییرات و پیشرفت کتابخانه تا کنون و طرح توسعه کتابخانه در آینده مطالبی را اظهار نمود و خواستار استراتژی بلند مدت از سوی کتابخانه مرکزی برای این واحد شد.دکتر جامعی به در اختیار گذاشتن Hot topic رشته های تخصصی زنان و زایمان و تهیه پمفلت از پایگاههای اطلاعاتی برای کاربران اشاره کرد ، وی همچنین از راه اندازی پورتال و نرم افزار در آینده خبر داد.گفتنی است پیشنهاد خندان مبنی بر برگزاری کارگاه آموزشی پایگاه ها برای هیئت علمی و دستیاران ( به ویژه دستیاران جدید الورود ) مورد موافقت دکتر اکبری وبا استقبال دکتر جامعی روبرو شد.

منبع:بیمارستان یاس