بازدید رئیس دانشکده پزشکی و تیم همراه از بیمارستان زنان
2 5 1390 بازدید رئیس دانشکده پزشکی و تیم همراه از بیمارستان زنان

دكتر نیری و تیم همراه با حضور دكتر اكبري رئيس بيمارستان از بیمارستان زنان بازدید بعمل آوردند.به گزارش روابط عمومی بیمارستان زنان دكتر نیری و تیم همراه با حضور دكتر اكبري رئيس بيمارستان، دكتر قاسمي نژاد معاون آموزشي وخانم ابراهیم طاري مديره پرستاري روز یک شنبه 2 مرداد ماه از قسمتهاي آموزشی بيمارستان از جمله آمفي تاتر، كتابخانه، SKILL LAB ، پژوهش، ICU ، درمانگاه ها و... بازديد بعمل آوردند.اين گزارش حاكيست رئيس بيمارستان ضمن خوش آمدگويي و اظهار خرسندي و تشكراز دكتر نیری و تيم همراه در اين بازديد به وضعیت آموزشی دستیاران، کارورزان وکمبود هئیت علمی اشاره کرد.درادامه دكتر نیری رئیس دانشکده پزشکی ودکتر جلیلی معاون آموزشی دانشگاه در مورد نیازهای آموزشی و راهکارهای آماده سازی آن به بحث پرداختند و در پایان بازدید دکتر نیری از نحوه عملکرد بیمارستان اظهار رضایت نمود.

منبع:بیمارستان یاس