ثبت نام فرزندان کارکنان و اعضای محترم هیأت علمی در آكادمي ورزشي دانشگاه

18 2 1395

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه درنظر دارد با هدف توسعه و گسترش امر ورزش در بین خانواده کارکنان و اعضای محترم هیأت علمی، آکادمی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در سال 1395 برای چهارمین سال متوالی و بطور اختصاصی جهت فرزندان کارکنان و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه برگزار نماید. این آکادمی در 9 رشته متنوع ورزشی (شامل رشته های فوتبال، والیبال، بسکتبال، شطرنج، اسکیت، ایروبیک، ژیمناستیک، ایروبیک رزمی و بازیهای گروهی) ویژه مقطع ابتدایی(کلاسهای اول تا ششم) به تفکیک در هر دو بخش دختران و پسران طی چهار ماهه خرداد تا شهریور 1395 در مجموعه ورزشی بزرگ شهید چمران برگزار خواهد گردید.در صورت تمایل جهت ثبت نام فرزندان عزیز دانشگاه در آکادمی مذکور و یاکسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، به اداره توسعه ورزش های همگانی این مدیریت مراجعه و یا با شماره تلفنهای 64432509 (پسران) و 64432517 (دختران) تماس حاصل فرمایيد.لازم به ذکر است مهلت ثبت نام در آکادمی ورزشی تابستانی دانشگاه، از 15 لغایت 25 اردیبهشت ماه جاری و زمان آغاز کلاسها از ابتدای  خرداد ماه 1395 خواهد بود. ضمناً به دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت بندی متقاضیان محترم بر اساس زمان ثبت نام آنان تعیین خواهد گردید.

لیست نظرات