برگزاري دوره هاي آموزشي درمجموعه استخر و سوناي دانشگاه

13 7 1395

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد در ادامه برگزاری کلاسهای آموزشی فصلی در رشته های مختلف ورزشی، طی پائیز سال جاری، نسبت به برگزاری دوره های آموزشی در سه رشته مختلف شنا (در هر دو بخش آقایان و بانوان در دو رده سنی بزرگسالان و فرزندان کارکنان)، حرکات اصلاحی در آب و بدنسازی (بطور اختصاصی ویژه بانوان) در محل مجموعه استخر و سونای دانشگاه (شهید توکلی) اقدام نماید. دوره های آموزشی مذکور در قالب 12 جلسه تنظیم گردیده و زمان شروع آن از 17 مهر ماه خواهد بود. مهلت ثبت نام جهت شرکت در این دوره های آموزشی از 10 لغایت 14 مهر ماه تعیین گردیده است. در صورت تمایل جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، به مجموعه استخر و سونای شهید توکلی (واقع در دانشکده پرستاری و مامایی) مراجعه و یا با شماره تلفن 66420738 تماس حاصل فرمایند.لازم به ذکر است به دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت بندی متقاضیان محترم بر اساس زمان ثبت نام آنان صورت خواهد گرفت.

لیست نظرات