برگزاری اولین کارگاه تخصصی سیتوژنتیک بالینی پیشرفته در گروه ژنتیک پزشکی

27 1 1393

به حول و قوه الهی، گروه ژنتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مفتخر است که با همکاری اساتید برجسته داخل و خارج کشور اولین کارگاه تخصصی سیتوژنتیک بالینی پیشرفته در کشور را در تاریخ 30 فروردین الی يكم اردیبهشت ماه سال جاری به مدت سه روز در ساختمان شماره 8 دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار نماید. اين کارگاه براي ارتقاء و افزايش مهارت هاي متخصصین محترم این رشته در داخل برگزار می شود. کارگاه مذکور به زبان انگلیسی، و با حضور فعال سه تن از اساتید برجسته این رشته از شهرهای بن و دوسلدورف آلمان (سرکار خانم پروفسور گزا شوانیتز، سرکار خانم دکتر کلاودیا برند و جناب آقای دکتر جواد کریم زاد حق) برگزار می گردد. سرکار خانم دکتر پروین مهدی پور، استاد محترم گروه ژنتیک پزشکی نیز در این کارگاه به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت. خانم پروفسور گزا شوانیتز بعنوان رئیس، آقای دکتر جواد کریم زاد حق بعنوان دبیر علمی، و آقای دکتر محمد کرامتی پور بعنوان دبیر اجرایی، مسئولیت برنامه ریزی علمی و اجرایی کارگاه مذکور را بر عهده خواهند داشت. همچنين سه تن از دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه ژنتیک پزشکی خانم ها دنیز کوشاور، مونا انتظام و زهرا گل چهره، اعضای کمیته اجرایی این کارگاه می باشند.

لیست نظرات