انتشار فراخوان اول دریافت طرح های پژوهش در آموزش در سال 97

فراخوان اول دریافت طرح های پژوهش در آموزش ازسوی مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی

منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران اعلام کرد:

مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی برای نوبت اول رتبه بندی در سال 97 آماده دریافت طرح های پژوهشی اعضای هیات علمی و دانشجویان در زمینه های مختلف آموزش علوم پزشکی است.

از آنجا که ضروری است پروپوزال ها طی بازه زمانی اعلام شده برای معاونت پژوهشی دانشگاه ارسال شوند، لازم است مجریان، طرح های خود را حداکثر تا تاریخ 16 فروردین سال 97 از طریق سامانه پژوهشیار برای مرکز ارسال کنند.

علاقه مندان برای اطلاع از فرایند ارسال و نحوه داوری می تواند به ادرس اینترنتی http://l1l.ir/4dgv مراجعه کنند. همچنین عناوین طرح های مصوب سال گذشته و مقالات منتشر شده در وب سایت مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی قابل مشاهده هست.

طرح هایی که به لحاظ ماهیتی با هدف "توسعه آموزش" ارائه می شوند، کماکان در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه (EDC) مورد بررسی قرار می گیرند و در صورت تایید، تحت عنوان طرح های HSR از حمایت مالی معاونت آموزشی دانشگاه برخوردار می شوند.

منبع: دانشکده پزشکي