کارگاه نگارش و چاپ كتب علمي با همكاري ناشرين بين المللي ویژه اعضای هیئت علمی

۱۹ بهمن ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، شبکه جهانی آموزش و پژوهش های علمی USERN (یوسرن) با همکاری موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) و معاونت بین الملل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد کارگاهی را برای اعضای هیئت علمی در تاریخ یکشنبه ۶ اسفند ماه ۱۳۹۶، از ساعت ۱۵ الی ۱۹ با عنوان "نگارش و چاپ كتب علمي با همكاري ناشرين بين المللي" در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار نماید.
در این کارگاه سعی خواهد شد که ضمن تبیین اهمیت همکاری های بین المللی در تولیدات علمی کشور، مراحل نگارش کتب دانشگاهی از ابتدا تا انتها به بحث گذاشته شود. همچنین از شرکت کنندگاني كه مايل به نشر كتاب باشند و پروپوزال ايشان پذيرفته شود، جهت همكاري با ناشر بین المللی دعوت به عمل خواهد آمد.
داوطلبین برای ثبت نام اولیه باید به نشانی زیر مراجعه نمایند:
لازم به ذکر است پس از تکمیل فرم ثبت نام و پرداخت هزینه، ثبت نام قطعی خواهد شد.
مهلت ثبت نام: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶
در صورت ابهام و یا اشکال در تکمیل فرم ثبت نام، با workshop.usern@gmail.com  تماس حاصل نمایید.

منبع: بيمارستان فارابي دانشکده پزشکي