در اولین بیمارستان کشور، اولین مرکز فوق تخصصی ام اس به بهره برداری خواهد رسید

۲۰ دی ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، بیمارستان سینا، مرکزی که در عرصه پزشکی و ارائه خدمات سلامت کوله باری از 150 سال تجربه را به دوش می کشد، پنجشنبه 7 دی ماه سال 96 شاهد بر زمین خوردن کلنگ اولین مرکز فوق تخصصی ام اس در خاورمیانه بود.
ساخت اولین مرکز فوق تخصصی ام اس که به دست خیرسلامت ساخته می شود در حالی آغاز شد که دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر هادی ایازی، معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونان ایشان، دکتر پیمان حسین محسنی شهردار منطقه 12، مهندس حبیب الله بوربور، رییس مجمع خیرین کل کشور، دکتر پورمند، رئیس بیمارستان سینا، دکتر صحرائیان، قائم مقام رئیس این مرکز، دکتر خاجوی، معاون آموزشی و مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان وخانواده شاه‌حسینی، خیر سلامت در این مراسم حضور یافتند و این مراسم تحت پوشش خبری رسانه های اطلاع رسانی و خبری قرار گرفت.
دکتر قاضی زاده هاشمی در این مراسم در گفتگو با رسانه های خبری بیان داشت: افتخار می کنم که در صبح روز پنجشنبه کار خود را به همت سرور عزیز و خیر، جناب آقای شاه حسینی با یک کار خیر در بیمارستان سینا آغاز کردم. ایشان در ادامه افزود: جمعیت بیماران مبتلا به ام اس در کشور ما نزدیک به 70 هزار نفر را شامل می شود که این افراد از جوانترین و با هوش ترین عزیزان این کشور هستند. وی تصریح کرد: ان شاء الله بهترین مرکز ام اس در منطقه از نظر آموزشی، پژوهشی، تشخیصی، درمانی و توانبخشی با متراژ بالغ بر 12 هزار مترمربع ساخته و راه اندازی خواهد شد.
دکتر قاضی زاده هاشمی در بیان ضرورت احداث و تجهیز مراکز تخصصی گفت: ساخت و تجهیز مراکز تخصصی و فوق تخصصی نه تنها در این رشته بلکه در دیگر رشته ها نیز ضرورت دارد زیرا ما استادان بسیار دانشمند و فرهیخته ای داریم که حیف است اگر در عرصه بین المللی ابزار کار را برای ایشان فراهم نکنیم و در عین حال بیمارانی نیز داریم که نیازمند توجه بیشتری هستند، بنابراین لازم است که ما در همه رشته ها بتوانیم در عالی ترین سطوح در بخشی از کشور که لازم هم نیست همه این مراکز حتما در پایتخت باشد بلکه در مراکز استان های دیگر نیز مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی را برای بیماری های صعب العلاج فراهم کنیم.
در این مراسم دکتر پورمند، رئیس بیمارستان سینا نیز ضمن خوشامدگویی به حاضران بیان داشت: امروز بعد از گذشت دقیقا 150 سال و  چهار ماه از اولین کلنگی که برای احداث این بیمارستان با عنوان اولین مریضخانه دولتی زده شد شاهد کلنگ زنی اولین و مجهزترین مرکز فوق تخصصی ام اس در خاورمیانه در این بیمارستان خواهیم بود.
ایشان در ادامه افزود: بیمارستان سینا با 509 تخت فعال که 10 درصد  آنها  تخت های مراقبت های ویژه می باشد و  با حضور 110 عضوء هیئت علمی، حدود 1215 کارمند، 11 فلوشیپ، 13 فوق تخصص، 170 دستیار و 196 اینترن ارائه دهنده خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی است.
دکتر پورمند سپس به معرفی خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی قابل ارائه در بیمارستان سینا پرداخت و اظهار کرد: خوشبختانه شب گذشته در این مرکز شاهد انجام دو هزار و دویست و پنجاهمین عمل پیوند کلیه بودیم و همچنین اولین عمل پیوند همزمان دو کلیه از یک بیمار مرگ مغزی به دو بیمار دیگر با موفقیت در این بیمارستان انجام پذیرفت.
وی همچین به راه اندازی سیستم های ثبت مرگ مغزی و فراهم آوری اعضاء، ثبت تومورها و ثبت نورواندوکرین در این مرکز اشاره نمود و راه اندازی و بهره برداری از بخش های رادیوتراپی و هیبریدی را از چشم انداز های آتی بیمارستان سینا دانست.

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي