ارتقای علمی دکتر محمد علی زارع مهرجردی به مرتبه استادی

۱۲ دی ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومي بيمارستان فارابی ؛ دكتر محمد علی زارع مهرجردی عضو هیئت علمی بیمارستان فارابی با ارسال ابلاغي توسط رئیس دانشگاه علوم پزشكي تهران به مرتبه علمي استادی ارتقاء يافت. متن ابلاغيه به شرح ذيل است:

جناب آقای دکتر محمد علی زارع مهرجردی
استاد محترم گروه آموزشی بیماریهای چشم دانشکده پزشکی
با سلام و احترام
 نظر به اينكه جنابعالی در سايه تلاش خويش و با عنايت به ارزيابي انجام‌شده از سوي هيئت مميزه دانشگاه در جلسه مورخ ۱۳۹۶/۹/۲۲ به مرتبه علمي استادیارتقاء يافته‌ايد، بدينوسيله اين ارتقاء شايسته را شادباش گفته و موفقيت جنابعالی را در دستيابي به‌مراتب علمي بالاتر و نيز بهره‌مندي از آن در راه نيل به آرمان‌هاي دانشگاه و ميهن اسلامي از خداوند سبحان مسئلت مي‌نمايم. اميد است به حول و قوه الهي و همت والاي متخصصان و محققان متعهد، همواره شاهد اعتلاي امر آموزش و پژوهش، بهداشت و درمان ميهن عزيزمان باشيم.
دكتر عباسعلی کریمی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران