آزمون Beginning دستیاران سال یک بیمارستان فارابی برگزار شد

۱۲ دی ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، آزمون Beginning دستیاران سال یک این بیمارستان صبح روز شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ با حضور دکتر روحی پور، مدیر آموزش دستیاری بیمارستان فارابی، در سالن آمفی تئاتر پروفسور شمس این مرکز برگزار شد.
این آزمون که از کتاب Practical Ophthalmology ( انتشارات American Academy of Ophthalmology ) به عمل می آید، حاوی مطالب مقدماتی است که تمامی دستیاران سال یک تخصص چشم پزشکی برای آشنایی و ادامه دوره تخصصی در این رشته می بایست در آن شرکت کرده و نمره قبولی کسب نمایند.
توضیح اینکه همه ساله پیش از برگزاری این آزمون یک دوره کلاس های آموزشی ویژه دستیاران جدیدالورود توسط واحد آموزش و اساتید چشم پزشکی بیمارستان فارابی برگزار می گردد که دستیاران ملزم به حضور و سپری کردن این دوره آموزشی می باشند.
خبر و عکس: قاضی میرسعید

منبع: بيمارستان فارابي دانشکده پزشکي