پروفسور علیرضا یلدا چهره ماندگار پزشکی در شب یلدا به رحمت ایزدی پیوست

۲ دی ۱۳۹۶

دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی پیام تسلیتی به مناسبت درگذشت استاد علیرضا یلدا منتشر کرد.

متن پیام رئیس دانشکده پزشکی به شرح زیر است:

هوالحکیم

آتش عشق تو در جان خوشتر است                                            جان زعشق ات، آتش افشان خوشتر است

هرکه خورد ازجام عشق ات، قطره ای                                            تا قیامت مست و حیران خوشتر است

تا تو پیدا آمدی، پنهان شدم                                                          زآن که با معشوق ، پنهان خوشتر است

(مولانا)

روح آسمانی و جان آن جهانی استاد سترگ حکمت و خرد ایران زمین، به سرای ابدیت برکشید ودر بارگاه حضرت دوست آرام گرفت.

دانش پزشکی و پیش تر از آن هویت وماهیت ایرانی "حرفه پزشکی"، سخت وامدار مایه ها وآرایه هایی بود که از کلام، مرام و مجاهدت های جانانه حضرت استاد علیرضا یلدا، معنا و مفهوم و عینیت یافته است.

دانشکده پزشکی که امروز در فراق و فقدان یکی از اسطوره های نامدار علمی و فرهنگی تاریخ معاصر، به سوگ نشسته، این ضایعه فرهنگی را به محضر اساتید ارجمند، دانشجویان عزیز و کلیه دوستداران و ارادتمندان آن استاد ذوالفنون تسلیت وتعزیت عرض نموده و غفران و رحمت واسعه الهی برای آن مرحوم و صبر واجر سوگواران را از درگاه حضرت احدیت مسئلت می نماید.

دکتر شهریار نفیسی

رئیس دانشکده پزشکی

مراسم تشییع
شایان ذکر است مراسم تشییع مرحوم دکتر علیرضا یلدا ساعت
۸صبح روز یکشنبه ۳دی ۹۶در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار می‌شود و زمان مراسم یادبود هم متعاقبا اعلام خواهد شد.

منبع: دانشکده پزشکي