"برگزاري بیست و پنجمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

"برگزاري بیست و پنجمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

بیست و پنجمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 20/09/96 از ساعت 13:00 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ فارماکولوژی، میکروب شناسی، ایمونولوژی، مهندسی پزشکی، ژنتیک، فیزیولوژی، اخلاق پزشکی، بیوشیمی، آموزش پزشکی و فیزیک پزشکی تشكيل شد.

در این جلسه آمار تفکیکی تعداد اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه­های آموزشی علوم پایه دانشکده و سرانه دانشجو به استاد در تاریخ منتهی به آذرماه 96 ارایه شد.

موضوعات مطرح شده و تصمیمات به شرح ذیل است:

1-    یک فقره تقاضاي برگزاري جلسه دفاع از پايان نامه دانشجوي مقطع دکتری تخصصی رشته ایمونولوژی مطرح و با آن - پس از اصلاحات ضروري پایان نامه - موافقت شد.

2-    سه فقره پروپوزال مقطع کارشناسی ارشد از گروه های بیوشیمی (دو فقره) ، فیزیک پزشکی (یک فقره)، و همچنین یک فقره پروپوزال مقطع دکتری تخصصی رشته ژنتیک (طرح مجدد) توسط نمايندگان گروه ها مطرح و راجع به آن توضيح داده شد. شورا پس از بحث و بررسي تصميمات لازم را در مورد پروپوزال اتخاذ نمود.

منبع: معاونت آموزش تحصيلات تكميلي دانشکده پزشکي